Connect with us

Hír

Brett Rypien kezd a Broncosban csütörtök este

A Lamar Jackson vs Patrick Mahomes hétfő esti rangadó után a következő élő NFL-meccsen Sam Darnold és Brett Rypien fog játszani irányítóposzton, ugyanis James Palmer információi szerint (amit később Vic Fangio is megerősített) QB-t vált a Broncos és a másodéves draftolatlan Rypien fog kezdeni. Így tehát három héten belül három kezdő irányítót fogyaszt el a Broncos.

Rypien nagybátyja, Mark egyébként kétszeres Super Bowl-győztes irányító, szóval a vérvonal megvan. A fiatal QB mégis draftolatlan volt a Boise State-en mutatott játéka után, első évét pedig a gyakorlócsapatban töltötte Denverben. Lock sérülésével felkerült az aktív keretbe egy héttel ezelőtt, majd vasárnap a Buccaneers ellen beállt Jeff Driskel helyére. Mind a 9 passza emberhez ment, ám az egyik interception lett, a többi nyolcból 53 yardot ért el.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
2020-09-30 11:52

Emelje fel a kezét, aki másra számított. Remélem senki sem emelte. Ha igaz amit Höri mondott, és tényleg papírja van róla, hogy jobb volt, mint Josh Allen, akkor azért egy Driskel teljesítményt simán felül kell múlnia csütörtökön a Trash Bowlon.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Danika
2020-09-30 13:16

Az nem számít mit mondott, mivel Höri nagyon utálja Allent :D

camillo 7777
Reply to  ThySoul
2020-10-03 18:50

Jogos 😃

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x