Connect with us

Hír

Itt az első igazi COVID-para, bezárják a Titans létesítményeit, a Vikings is érintett

Itt az első igazi COVID-para az NFL-szezonban, ugyanis Tom Pelissero arról számol be, hogy három Titans-játékos és öt stábtag is pozitív mintát produkált, így a csapat felfüggesztette a személyes edzéseket, találkozókat, mindent. Ugyanígy járt a Vikings is, hiszen a Titans ellen játszottak hétvégén, így a protokollok szerint náluk is be kell szüntetni minden ilyen tevékenységet (pedig náluk nem volt még pozitív minta). A Titansnél már azt is bejelentették, hogy szombatig bezárják a létesítményeket.

Minden pozitív mintát produkáló játékos és stábtag karanténba vonul és elvégzik a kontaktkutatást is, a velük hosszabb ideig közeli kapcsolatban lévőknek negatív tesztre van szükségük a visszatérésre. Azt még nem tudni, mi lesz a hétvégi meccsekkel, a Titans a Steelerst fogadná, a Vikings a Texanshoz utazna.

15 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
3 years ago

Mennyi az esély hogy elmarad egy meccs ilyen miatt/ ha igen hogy pótolnák?

Pásztor László
Pásztor László
Reply to  ThySoul
3 years ago

Szerintem atszervezik amennyire lehet, hogy ez a 4 csapat most legyen bye weeken.

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  ThySoul
3 years ago

Valószínüleg mindenkinél megcsinálnak egy friss tesztet, és egy nap múlva kiderül, ténylegesen mennyien érintettek. 1-2 játékos esetén nem hiszem, hogy akadálya lenne a mérkőzés lejátszásának.

baglacko
baglacko
3 years ago

Igen. A józan ész azt mondatta velem eddig, hogy el fog jönni ez. De mégis kicsit bíztam benne, hogy megússzuk. :/

rowi
rowi
3 years ago

szezon: élt 3 hetet.
akkor most gyorsan rendezzük meg a chiefs-titans és a seahawks-packers főcsoportdöntőket, majd rögtön a super bowlt, és fújjuk le. wilson az mvp, gase meg quinn pedig így túlélné a szezont:D

ThySoul
ThySoul
Reply to  rowi
3 years ago

Nana, NFC ben ott a Bears is mint hibátlan csapat :D

rowi
rowi
Reply to  ThySoul
3 years ago

sebaj, őket kiszórjuk strength of schedule-lal, vagy pontkülönbséggel. az afc-ben viszont legyen inkább az, hogy ott lesznek főcsoportelődöntők is. titans-steelers (mert úgyis az jönne) és chiefs-bills, a két bye-t idén váratlan módon az nfc-be osztják ki. nah, kész is.

bjeela
bjeela
Reply to  rowi
3 years ago

Nemúgyvanaz! A győzelmeket nem kell megmagyarázni! Tessék minket bevinni a SB-ba!

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  rowi
3 years ago

Ne is haragudj, de hol marad a Buccs, mint a holtszezon győztese?

Fetyke
Fetyke
3 years ago

Gyanús is volt, hogy időnként milyen jól játszottunk a hétvégén. Most már azt is értem, hogy miért…

bjeela
bjeela
3 years ago

Nincs itt semmi látnivaló, tessék oszolni! Hónap megrendezzük a SB-t, amit a Bears nyer és ennyi. Minek feleslegesen húzni az időt?

RvBalazs
RvBalazs
3 years ago

Azt tudni, hogy kik produkáltak pozitiv tesztet?
Játszottak a meccsen?
Fetyke! Lehet, hogy helyenként jól játszottunk, de a Vikes történelmében még sose kaptunk ennyi pontot 3 forduuló alatt…

Fetyke
Fetyke
Reply to  RvBalazs
3 years ago

Valóban nagyon sok pontot kapunk, ez tény. Persze az okok ismeretében ezért nem tudok olyan nagyon haragudni sem Zimmerre, sem pedig a játékosokra.
Eleve egy megfiatalított CB sorral indultunk neki a szezonnak (hozzátéve, hogy szemre némileg már most is jobban teljesítenek a srácok a tavalyi játékosoknál), ahol az egyetlen mentsvárunk a front7 lett volna. Viszont miután a DL-ből kiesett a liga egyik, ha nem a legjobb DE-je sérülés, és Zimmer másik legfontosabb láncszeme, az NT a korona miatt már várható volt, hogy csúnya lesz ez a szezon. Ezt már a Packers meccs előtt is jeleztem a kibeszélőben.
Ezzel együtt sem akarom csak a védelem nyakába varrni a 3 vereséget, mert a titánok ellen kicsit több koncentrációval és játékhívással a támadó oldalon hozni lehetett, kellett volna a meccset.

Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

Nem úgy van, hogy csak a legvégső esetben halasztanak, vagyis ha ki tudsz állítani 11 embert negatív teszttel, akkor hadd szóljon? Ha az épp a gyakorlócsapatodat jelenti, akkor így jártál, sorry bro… (pont ezért mondtuk többször a szezon előtt, hogy idén nem biztos hogy a legjobb győz, simán lehet hogy a legszerencsésebb…)

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

Nfl szerint igen, min 11 ember.
Viszont az adott hazai állama közbeszólhat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x