Connect with us

Hír

Carroll: Ez nem volt elég, többet kell futnunk

Úgy álltunk fel a vasárnap esti Seahawks-Falcons mérkőzésről, hogy az imáink meghallgattattak, és Pete Carrollék végre szabadjára engedték Russell Wilsont. Egy rendkívül passzorientált támadósort láthattunk a Hawkstól és meg is lett az eredménye: az egyik leghatékonyabb offense volt a seattle-i, a magabiztos győzelem pedig nem maradt el.

Wilson 31/35, 322 yard, 4 TD mutatóval zárta a meccset, a földön pedig 20 kísérletből 84 yard sikeredett. Azt gondolhattuk, hogy egy új éra kezdődik a csapatnál “engedik Wilsont főzni”. Azonban lassan a testtel!

“Fejenként hat vagy hét futás nem volt elég, többre van szükségünk. 20 futásunk volt összesen, ennél általában többet akarunk. De amikor Russ minden passzát emberhez juttatja, akkor nem akarjuk megállítani az előrehaladást. De szeretjük futtatni a labdát, mindig is szerettük, ezek a srácok pedig több labdacipelést fognak kapni, ahogy haladunk előre a menetrendben”

– mondta Pete Carroll, via Seattle Times.

Úgy néz ki eddig reménykedhettünk a Seahawks passzorientáltságra való átállásában, ezek szerint a Falcons elleni csak egy kiugró találkozó volt. Persze az még lehet, hogy ez csak a szokásos edzői ködösítés – a következő hetekben mindenesetre minden kiderül.

Ez volt egyébként az NFL Research adatai alapján a harmadik meccs a Wilson-érában, amikor hamarabb érte el a Seahawks a 10 passzkísérletet, mint az 5 futást – mind a három mérkőzést megnyerte a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!