Connect with us

Hír

Damon Harrison visszatérne, a Seahawksnál próbálkozik

Ugyan korábban a visszavonulás gondolatával is eljátszott Damon Harrison, most mégis játszani szeretne és a Seahawkshoz tart egy vizitre – írja Adam Schefter. A “Snacks” becenévre hallgató védőfalember iránt érdeklődik / érdeklődött a Bears, a Packers és a Bengals is.

A korábbi Lions, Giants és Jets játékos a liga legjobb futás elleni falembere volt éveken át, azonban az utóbbi szezonokban már ebben is megkopott kissé. Az biztos, hogy óriási termetével még mindig képes lefoglalni a támadókat, de már nem tudja olyan dominánsan szabadra játszani magát és megcsinálni a szereléseket.

A Seahawksnak persze elkél a segítség a defensive line-ban, hiszen Poona Ford az egyetlen egészséges ember a kezdő falból, miután Jarran Reed is felbukkant a sérülésjelentésen egy hátproblémával, Bruce Irvin IR-re került, Benson Mayowa ágyéksérüléssel küzd, LJ Colliernek pedig a csuklójával akadt kisebb gondja. Ráadásul a mélység sem túl veretes, így egy próbát megérhet, hogy megnézzék, mennyi van még Harrison tankjában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!