Connect with us

Hír

Egy pályán a három Watt tesó!

A tavalyi évben történelmet írtak az Edmunds testvérek, amikor Tremaine, Terrell és Trey is szerepelt a Bills-Steelers mérkőzésen – 1927 óta nem volt példa arra, hogy három testvér egyszerre legyen nevezve egy NFL-meccsre. Az újabb ilyen eseményhez nem kellett sokat várni, ugyanis most hétvégén a Watt tesók is megismétlik ezt: JJ, TJ és Derek is ott lesz a Steelers-Houston találkozón vasárnap.

“Nagyon szerencsések vagyunk a génjeinkkel és a tehetségünkkel. Ezzel viszont csak egy bizonyos szintig lehet eljutni, utána azon múlik, hogy milyen keményen dolgozol. A szüleink nagyon keményen dolgoztak és megtanítottak minket is arra, hogy ha el akarjuk érni a céljainkat és álmainkat, akkor azért áldozatokat kell hoznunk és extrém keményen kell dolgoznunk.”

– mondta JJ Watt a Houston Chronicle-nek.

A 31 éves JJ háromszor volt már az Év Védője, de jelenleg talán a 25 éves TJ a legjobb Watt a ligában, aki tavaly is jó eséllyel pályázott az említett címre és az első két kör alapján idén is bejelentkezett érte. A 27 éves Derek a legkevésbé ismert közülük, ő fullback poszton játszik, az utóbbi négy évben a Chargersben volt, idén igazolt Pittsburghbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!