Connect with us

Hír

Egy pályán a három Watt tesó!

A tavalyi évben történelmet írtak az Edmunds testvérek, amikor Tremaine, Terrell és Trey is szerepelt a Bills-Steelers mérkőzésen – 1927 óta nem volt példa arra, hogy három testvér egyszerre legyen nevezve egy NFL-meccsre. Az újabb ilyen eseményhez nem kellett sokat várni, ugyanis most hétvégén a Watt tesók is megismétlik ezt: JJ, TJ és Derek is ott lesz a Steelers-Houston találkozón vasárnap.

“Nagyon szerencsések vagyunk a génjeinkkel és a tehetségünkkel. Ezzel viszont csak egy bizonyos szintig lehet eljutni, utána azon múlik, hogy milyen keményen dolgozol. A szüleink nagyon keményen dolgoztak és megtanítottak minket is arra, hogy ha el akarjuk érni a céljainkat és álmainkat, akkor azért áldozatokat kell hoznunk és extrém keményen kell dolgoznunk.”

– mondta JJ Watt a Houston Chronicle-nek.

A 31 éves JJ háromszor volt már az Év Védője, de jelenleg talán a 25 éves TJ a legjobb Watt a ligában, aki tavaly is jó eséllyel pályázott az említett címre és az első két kör alapján idén is bejelentkezett érte. A 27 éves Derek a legkevésbé ismert közülük, ő fullback poszton játszik, az utóbbi négy évben a Chargersben volt, idén igazolt Pittsburghbe.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
atis123Juve
atis123Juve
3 years ago

“1927 óta nem volt példa arra, hogy három testvér egyszerre legyen nevezve egy NFL-meccsre”. “Az újabb ilyen eseményhez nem kellett sokat várni” Inkább már nem kell sokat várni. Mert a 93 év azért nem kevés :)

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  atis123Juve
3 years ago

93 év, ami sok, annyit kellett várni tavalyig az Edmundsok miatt. tavalytól nem kell újabb 93 évet várni, mert idén ismét lesz ilyen, a wattok. 1 év meg kevés, azaz nem kellett sokat várni hogy ami 93 év után megörtént, az újra megtörténjen tavaly után.
szóval szerintem teljesen oké a szöveg

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  Hurrá Torpedó
3 years ago

Jogos. Ma nem vagyok formában.

juhaszvik
juhaszvik
Reply to  atis123Juve
3 years ago

Én értem, hogy miről beszélsz, de ha látod jönni a vonatot, akkor azt mondod, hogy “sokat kellett rá várni”, nem pedig azt, hogy “sokat kell rá várni”. Ilyen értelemben a fenti mondat helyes, de az is, amit írtál.

conspiracy theory
conspiracy theory
3 years ago

3 wattnál még a zseblámpám is erősebb

camillo 7777
Reply to  conspiracy theory
3 years ago

🤣🤣🤣

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

A kocsmában így kell beléjük kötni:
Na gyertek, azt hiszitek, hogy olyan erősek Wattok?

camillo 7777
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

😃

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

JJ, TJ Derek, meg a Watt Szvetozár.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x