Connect with us

Hír

DeAndre Hopkins egy szép napon general manager szeretne lenni

Ahogy azt megírtuk korábban, DeAndre Hopkins saját magának alkudta ki az új szerződését (a meglévő három évhez hozzáadtak még kettőt, évi $27,25 millióért, ami óriási rekordnak számít új pénzt tekintve). Elmondása szerint a szerződés nagyjából 90 százalékát ő tárgyalta le a csapattal, ennek pedig az volt az oka, hogy szeretne general manager lenni, ha vége a profi pályafutásának.

“Elég sok olvasásból állt a dolog, sok éjszakát töltöttem azzal, hogy megtanuljam a terminológiát és minden ilyesmit. A csapat is hitt bennem, hogy képes vagyok ezt megtanulni, én pedig tudom, hogy mit szeretnék csinálni a foci után. Egy napon szeretnék csatlakozni egy franchise-hoz és szeretném segíteni az építését, úgyhogy ez egy jó alkalom volt arra, hogy tanuljak arról, amit remélhetőleg egy napon én is csinálni fogok.”

Persze nem Hopkins az első játékos, aki magának alkudta ki a szerződését: Larry Fitzgerald, Russell Okung, Richard Sherman, Bobby Wagner vagy épp Laremy Tunsil is így tett, hogy csak pár nagyobb nevet említsünk.

Hopkins még csak 28 éves, úgyhogy nem mostanában fog visszavonulni, így bőven van még ideje beletanulni a szakmába. Persze ritka, hogy játékosból general manager legyen, de nem példa nélküli, gondoljunk csak Ozzie Newsome-ra, a Ravens korábbi zseniális GM-ére, vagy épp John Elwayre vagy John Lynchre a jelenlegi GM-ek közül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!