Connect with us

Hír

Játszhatott volna idén a Patriotsban is, de Aqib Talib inkább bejelentette visszavonulását

A veterán cornerback, Aqib Talib bejelentette visszavonulását, pedig elmondása szerint játszhatott volna idén a Patriotsban is. Kapott ugyanis egy hívást Bill Belichicktől, aki munkát ajánlott neki és a cornerback elmondása szerint akár $6 milliót is kereshetett volna. A feladatköre az lett volna, hogy tight endeket vegyen le a pályáról, de ránézett a Patriots sorsolására, ahol többek közt George Kittle, Travis Kelce vagy épp Darren Waller lettek volna soron és úgy volt vele, hogy már nem áll készen a kihívásra és a fizikai igénybevételre.

A 34 éves játékos tavaly IR-re került a Ramsnél októberben, majd a csapat elcserélte a Dolphinshoz, hogy pénzt szabadítson fel. A 2008-as elsőkörös játékos megfordult Tampában, New Englandben, Denverben és Los Angelesben is, ötszörös Pro Bowlerként, kétszeres All-Próként és egyszeres Super Bowl-győztesként akasztja szögre a sisakot. A jövőjét pedig a médiában képzeli el és egy podcastet indít kezdésképp.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
2020-09-10 10:50

Mondjuk nem nagyon látom, hogy 34 évesen hogyan/kinek a helyére fért volna be abba a CB sorba, ami nagyjából az egyetlen épkézláb egysége a jelenlegi Patriotsnak…

katonadani
Reply to  Vicgeordie
2020-09-10 11:11

ha TE-védekezés lett volna a feladata akkor nem is CB lett volna :)

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  katonadani
2020-09-10 11:29

Na jó, de ő játszott valaha safety-t? (ráadásul sztem az a sor sem harmatos annyira, hogy ilyen idősen beférne. Persze BB knows…)

katonadani
Reply to  Vicgeordie
2020-09-10 12:06

gondolom szituációs játékosnak vitték volna fel ilyen helyzetekre, Chung nélkül meg csak az újonc és projekt Dugger van erre igazából

Wyatt
Wyatt
Reply to  katonadani
2020-09-10 18:19

Joejuant pl full erre draftoltuk szerintem tavaly, remekül mehet neki akkor :)

Egyébként Talib védekezett nálunk tight enden, méghozzá remekül, szal nem lett volna újdonság :)

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Vicgeordie
2020-09-10 15:43

Gondolom ez arról szól, hogy kell egy kb. X cm magas, Y kg-s ember, aki esélyesként tud bírkózni a fenti TE-kkel és kész. Az sem baj, ha ismerik, esetleg ő is ismeri a Peccet. Hogy “hivatalosan” mit mondanak pozíciójának, annak nincs sok jelentősége.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2020-09-10 15:43

Szerintem Kittlet vagy Kelcet max. a korona tudja levenni a pályáról (reméljük, nem úgy lesz), Talib még fénykorában sem.

Fetyke
Fetyke
2020-09-10 20:11

Kár, hogy BB nem engem keresett meg. Bennem lett volna annyi önbizalom, hogy elvállaljam…

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x