Connect with us

Hír

DJ Humphries szerződését átalakították, fél évvel az aláírás után

DJ Humphries idén februárban kapott egy 3 éves, 44,25 millió dolláros szerződést a Cardinalstól, amivel a liga 5. legjobban fizetett LT-je lett. Most azonban bajban a haza, így a csapat gyorsan át is alakította a kontraktust.

A falember szerződése eredetileg 13,9 millió dollár teljesen garantált összeget tartalmazott, amiből 2,4 millió dollár aláírási bónusz volt, a többi pedig a 2020-as alapfizetése. Most a csapat ehhez az összeghez nyúlt hozzá: 11,5 millió dollárt aláírási bónusszá alakított, ezzel pedig 7,06 milliót spórolt meg az idei évre.

Kellett ez a Cardinalsnak, aminek ezt megelőzően mindössze ~1 millió dollárnyi cap space-e volt, és a most rendelkezésre álló 8 millió dollár is a 10. legkevesebb a Spotrac adatai szerint.

További csapattal kapcsolatos hír, hogy a tavaly 2. körös Andy Isabella kezd magára találni, ami azt jelenti, hogy a szintén tavalyi 4. körös Hakeem Butler szénája egyre inkább kifelé áll.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
3 years ago

Egy 5-10-1-es csapatnál nincs hely a fizetési sapkában?Érdekes.

pritek
pritek
3 years ago

Az hogy a slot Isabella mennyire kezd magara talalni, semmilyen korrelacioban nincs az X elkapo Butler barmilyen jellegu takarmanyaval.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x