Connect with us

Hír

Anthony Lynn: Tyrod Taylor a csapat kezdője

Miután a Chargers idén az első kör elején kiválasztotta Justin Herbertet, sokan azonnal a kezdőbe várták a fiatal irányítót. Egyelőre azonban nem elég meggyőző a játéka és a főedző Anthony Lynn szerint nem is kérdés, hogy ki vezeti majd az offense-t – legalábbis egyelőre.

“Tyrod Taylor a kezdőnk. Ameddig valaki elő nem lép és meg nem mutatja, hogy képes vezetni ezt a csapatot, addig ez a felállás marad. Ismétlem, Tyrod Taylor a kezdőnk”

– mondta a mester egy szerdai sajtótájékoztatón.

A sorban természetesen Herbert a következő és ne lepődjünk meg azon, ha szezonközben átvenné a stafétát a veterán játékostól. Ez a forgatókönyv egyébként nem lenne újdonság Taylor számára, hasonlókat élt át Clevelandben, amikor a csapat Baker Mayfieldet draftolta. Három meccsen kezdett, majd egy sérülés miatt partvonalra került és többet nem is kezdett a Brownsban.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2020-09-02 21:06

Azért kinos lehet, amikor az edződ azt nyilatkozza, hogy tkp. “nincs, aki előlépne és vezetni tudná a csapatot” és tudod, hogy nyilván nem a vécésnénire gondolt, hanem rád, ahogy mindenki más is, csak volt olyan kedves, hogy nevet nem mondott :)

acsdav2
acsdav2
2020-09-02 22:34

Lynn a Hard Knocksban egy szimpatikus, lelkes edzőnek tűnik, azonban ezzel a konzervatív hozzáállással nem sokáig marad edző. Ugye aki legutóbb ragaszkodott Tyrodhoz és az első körös újoncot mindenáron padoztatta az egy bizonyos Hue Jackson volt. De most a Chargers védelme és futójátéka kellően produktív lehet ahhoz, hogy ez a projekt tovább tartson.

Staten Island
Staten Island
Reply to  acsdav2
2020-09-03 19:19

Nem ezen fog múlni az állása (sokkal inkább Rivers elküldésén). Tegyük hozzá, hogy a két eset között pont egy Mayfield-Herbert közötti különbség van, értem ez alatt, hogy előbbiről már az egyetemi évei után többet vártak, mint most Herberttől. Szerintem – a franchise és nem Lynn szempontjából – ez egy jó döntés, Herbertnek is a javára válhat egy backup év, csakúgy, mint Mahomesnak.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Staten Island
2020-09-03 21:25

1. Ez egy urban legend, hogy Mahomesnak jót tett az 1 év padozás (illetve Rodgersnek a 3 év) amit semmi nem támaszt alá, sőt minden bizonnyal ennek az 1 évnek és a hiányzó PO tapasztalatnak köszönhetően Mahomesnak 1 (lehet, hogy 2?) gyűrűvel kevesebbje van, mint lehetne.
2. Herbertnél Mayfield nem volt jobb prospect. Egy első kör eleji rookiet nincs értelme padoztatni. Nem attól fog tanulni, hogy az oldalvonal mellett áll, hallgatja a hívásokat, aztán tableten nézi a dolgokat. Csak tapasztalat révén tud fejlődni.
3. Lynn szempontjából rövid távon ez egy jó döntés, mert győzelmeket lehet ezzel a felfogással aratni és egy 8-8/9-7-es szezont össze lehet hozni, de többet nem. Azért draftol az ember QB-t az első kör elején, hogy ennél több is összejöjjön, szóval hosszútávon ezzel csak árt Herbertnek és a csapatnak is.

Staten Island
Staten Island
Reply to  acsdav2
2020-09-03 23:46

Semmiben nem értünk egyet, ezért hagyjuk is, nem fontos dolgok ezek.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x