Connect with us

Hír

Egy covidos játékos miatt veszélybe került a Bears-Falcons meccs

A Falcons újonc cornere, AJ Terrell lett az első játékos, aki Covid-IR-re került az alapszakaszban. A védő pozitív tesztet produkált, emiatt kérdésessé vált a Bears és a Falcons párharca. UPDATE: Hivatalosan is meg lesz tartva a meccs, a Falcons játékosok tesztjei negatívak lettek.

A Washington Post arról ír, hogy a liga illetékesei bizakodóak, de minden attól függ, hogy milyen eredményeket mutatnak a ma délelőtti tesztek. Ha senki más nem produkál pozitív mintát, akkor nincs baj, de ha többeknél kimutatják a fertőzést, az már egy teljesen új helyzetet teremt.

Az idei szabályok szerint a csapatok 1,5 órával a mérkőzésük kezdete előtt még aktiválhatnak játékosokat a gyakorlócsapatból, összesen 16 embert hozhatnak fel a PS-ből. Ha ez nem lenne elég, akkor a Falcons egyszerűen így járt, a PFT információ szerint csak extrém esetben halasztaná el a mérkőzést a Liga: végülis ez egy “next man up” sport, vagyis ameddig a Falcons ki tud állítani 11 embert, addig papíron mehet a mérkőzés.

Persze valószínűtlen, hogy ez be is következik: ha a fél csapat pozitív Covid-tesztet produkál, akkor már csak biztonsági okokból sincs értelme megtartani a mérkőzést. Reméljük, hogy idáig nem fajul a helyzet.

 

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
baglacko
baglacko
2020-09-27 11:55

Eddig elég jól áll ez a covid-szezon. Persze nincsenek illúzióim, biztos lesz rosszabb a helyzet. De már lement 2 forduló és most halljuk az első covid-os hírt. Szerintem ez jobb mint amire a legtöbben számítottunk.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2020-09-27 13:05

Kamu.
Szimplán nem akarnak Trubisky ellen kiállni…

bjeela
bjeela
Reply to  Bélabá a csótány
2020-09-27 13:30

Na, végre valaki érti a mozgatórugókat! Hamisítottak egy űrlapot, csak nehogy jöjjön MVP Trub és a megaláztatás. Beszariak…

ahanem
ahanem
2020-09-27 13:15

nemalófasztnem

nem elég hogy rookie (és mint olyan, az edzői stábnak külön figyelnie kéne rá), még a védelem tagja is, ami eddig is kb nem létező volt, így meg méginkább az lesz

mák, hogy a gyenge secondary fele már előtte kidőlt kisebb-nagyobb időintervallumokra, így kisebb az esély arra, hogy Notre Dame – South Fla 2.0 legyen

ahanem
ahanem
2020-09-27 13:23

“Azt nem tudni, hogy pozitív tesztet produkált-e vagy csak érintkezésbe lépett egy fertőzött emberrel, ezzel együtt kérdésessé vált a Bears és a Falcons párharca.”

de tudni, a teszt lett pozitív, azt meg csak a meccs előtt tudjuk meg, hogy más is elkapta-e tőle

renningan
renningan
Reply to  ahanem
2020-09-27 15:34

Jogos, ahol én néztem, ott nem írták, csak a szokásos szöveg volt.

Közben meg kiderült, hogy a többiek nem covidosok, szal lesz meccs.

ahanem
ahanem
2020-09-27 13:23

azt meg ugye nyilván nem tudjuk, hogy fals pozitív-é, de nekem mindegy is

GO BEARS

bjeela
bjeela
2020-09-27 13:30

Tudom mire megy ki a játék: először csak egy meccset akarnak elvenni MVP Trubtól és a Bearstől, aztán az egész szezont, csak nehogy elkezdődhessen a 12 boldog év. Rohadékok! De csak elodázni tudják a sikerszériánkat.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x