Connect with us

Hír

Az NFL ismét elkezdett büntetéseket osztani

Az első hét után elmaradtak a csekkek, de most a liga pótolta az elmaradását és több játékost is pénzbüntetéssel sújtott.

A Saints safetyje, D.J. Swearinger 9 412 dollárra lett megbüntetve szükségtelen durvaságért: még az első fordulóban ütötte ki WR Chris Godwint, akinek ki is kellett hagynia a múlt heti mérkőzést agyrázkódás miatt.


A Cowbosy pass rushere, Aldon Smith  12 004 dolláros csekket kapott, mert fejbe verte Jarad Goffot még az első fordulóban. Emiatt dobott picket a Rams irányítója, de a bírók nem vették észre a szabálytalanságot.


A Browns S Andrew Sendejo 13 327 dolláros büntetést kapott egy szabálytalan ütésért, amit az előző fordulóban követett el Tyler Boyddal szemben.


Deion Jones szintén egy múltheti esetért kapott 15 ezer dolláros büntetést: szükségtelenül durva volt Dak Prescottal.


A már IR-en lévő Bruce Irvin 20 ezer dolláros csekket kapott egy Cam Newton elleni szabálytalanságért. A bírók nem vették észre az esetet, így a megmozdulás után nem volt sárga zászló. A safety Quandre Diggs pedig 15 ezer dollárral lesz szegényebb az N’Keal Harry elleni durvaságáért (ami miatt ki is állították).


A Lions linebackerét, Jamie Collinst 35 096 dollárra büntette meg a liga, amikor demonstrációból kicsit lefejelte az egyik bírót (fejjel kicsit hozzáért) a Bears elleni meccsen.


A Titans LB Rashaan Evans 10 500 dolláros csekket kapott szükségtelen durvaságért. Az első héten megütötte a Broncos TE Jake Buttot, amiért ki is állították.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
LG
LG
3 years ago

Azért azt a “fejelés” dolgot így is büntetni… Az vicc kategória volt sztem.

aranytöküJimmy
aranytöküJimmy
3 years ago

Honnan találják ki ezeket a számokat…?!

Csóró Smith több büntetést fog kapni mint a fizuja

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x