Connect with us

Hír

Évi 15-16 milliós fizetést ajánlott a Bears Allen Robinsonnak

Az ESPN információ szerint a Bears évi 15-16 millió dolláros hosszabbítást ajánlott Allen Robinsonnak. A klasszis elkapó ugyanakkor ezzel nincs megelégedve, ő legalább évi 18 millió dollárt szeretne.

A korábbi második körös játékos jelenleg 3 éves, 42 millió dolláros szerződésének utolsó évét tapossa, idén 13 millió dollárt kereshet mindennel együtt. Annak ellenére, hogy eddig Blake Bortles, Mitch Trubisky és Chase Daniel dobált neki, 33 TD-t és 4823 yardot szerzett 73 mérkőzésen (a sérülésekkel korábban akadtak problémái). Ez nagyon hasonló ahhoz, amit Keenan Allen produkált eddigi karrierje során (87 meccsen 6442 yard és 34 TD), aki nemrég 20 milliós hosszabbítást kapott a Chargerstől.

Robinson a 15-16 millió dolláros fizetésével a 12-14. legjobban kereső játékos lenne mindössze a posztján, kevesebbet keresne, mint Brandin Cooks és nagyjából annyit, mint Cooper Kupp és Jarvis Landry. A 18 millió már reálisabb, a piacon viszont akár 20 millió dollár sem lenne elképzelhetetlen a számára.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások