Connect with us

Hír

Fitzgerald visszavonul, ha a Cardinals megnyeri a Super Bowlt

Larry Fitzgerald előtt még egy cél lebeg: megnyerni a Super Bowlt. A veterán elkapó elmondta, hogy ha a Cardinals megnyerné a Super Bowlt, akkor mindent elérne a fociban, amit akart, így pedig el is jönne a visszavonulás pillanata.

“Az biztos, hogy nem látnátok többet errefelé, ha ez megtörténne.”

– mondta Fitzgerald, via PFT.

Nem valószínű, hogy ez az álom idén valósul meg, hiszen ugyan fejlődés várható a Cardinalstól, azért a Super Bowl talán irreális célnak tűnik. A legtöbb fogadóirodánál 50-szeres pénzt fizetnek egy Cardinals bajnoki címért.

DeAndre Hopkins érkezésével egyébként újonc éve óta először nem Fitzgerald lesz az elsőszámú WR a Cardinalsnál, de őt ez egyáltalán nem zavarja, csak a Lombardi trófea érdekli.

“Nem érdekel, hogy én leszek-e a fókuszban. Ha felém jön a labda, elkapom. Ha blokkolnom kell, akkor blokkolok. Még egy elkapás, még egy touchdown, még egy yard nem fog sokat jelenteni, az örökségem már be van betonozva. Már csak egy bajnoki címet akarok nyerni, csoportgyőzelemért akarok harcolni. Ezek a dolgok fontosak számomra.”

14 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
3 years ago

Hál’ Istennek, akkor még jó pár évig látjuk a legendát.

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
3 years ago

Szakkomentátorként…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
3 years ago

A fenéket, ő még fehér bottal, fogatlanul, kerekesszékben, 97 évesen is labdabiztosabb lesz, mint a liga 99,9%-a.

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
3 years ago

Látod ez a baj! Így választottatok irányítót is. MVP Trub 97 évesen, fehér bottal, kerekes székben sem lesz rosszabb, mint amilyen most…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
3 years ago

Azért azt túlzásnak tartanám, hogy 97 évesen belevágna egy újabb 12 éves gyűrűszerző szakaszba, de simán kinézném belőle, hogy megcsinálná. Mindenesetre jó érzés tudni, hogy te is így látod, bár meglep, hogy vikingként ezt nem szégyelled kimondani. A dicséretet meg átadom a játékosmegfigyelőknek, bár csak szóban lehet, mert ő tényleg fehér bottal jár…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
3 years ago

Természetesen jól látod, 97 éves korában is alkalmas lenne rá MVP Trub, hogy lenyomjon egy 12 éves gyűrűgyűjtő turnét, mint amit most is fog, de ebben a kivételes emberben van együttérzés, hogy nyerjen más is. Kicsit csodálom, hogy ezt vikingként ilyen tökéletesen látod és még ki is mondod. Amúgy kösz a dicséretedet, átadom a játékosmegfigyelőnknek, bár csak szóban, mert ő tényleg fehér bottal jár…

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  bjeela
3 years ago

Nem lehetne róla szó, hogy MVP Trub (aki nem csak hibátlan játékos, de igazi jellem is hatalmas szívvel) odaajánkékozza nekik az NFC-döntőt, had lovagoljon el a naplementébe a derék Fitz?

bjeela
bjeela
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

Az a helyzet, hogy ha csak MVP Trubon múlna, akkor ez a legmesszebbmenőkig magától értetődő lenne, hiszen csodáljuk és rajongjuk Fitzet. Azonban azt is meg kell érteni, hogy a csapat egésze, rajongói, konkrétan egész Chicago már ráfókuszált erre a kezdésre. Javasoljuk Fitznek, hogy a rájátszás előtt egy ecccerű szerződés keretében pénzmozgás nélkül szerződjön át hozzánk és mi garantálunk neki 5 playt a SB-ban és természetesen egy gyűrűt. Roppant fájlaljuk, de ennél többet nem tehetünk érte, mert Chicagonak jár ez a 12 boldog év annyi hiábavaló várakozás után. Ja, és Arizona kapja be!

camillo 7777
Reply to  bjeela
3 years ago

😃

d zoli
d zoli
3 years ago

Majd akkor vonulj vissza ha én nyerek SB-t. Köszi Larry!

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  d zoli
3 years ago

Szerintem a 2 ugyanaz. ;) /már hogy egyszerre fogtok SB-t nyerni, pedig nagyon kijárna neki/

Fetyke
Fetyke
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

Zolinak is…

pritek
pritek
3 years ago

Oke fonok. Akkor huzzunk egy Billst, csak a negyediket nyerjuk meg. Utana nagy duzzogva alairom.

Noémi
Noémi
3 years ago

Ha az az elkapás nem lett volna…

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x