Connect with us

Hír

Ertz: Maradni akarok, de nem tudom, hogy az érzés kölcsönös-e

George Kittle és Travis Kelce megaszerződése után azt hittük Zach Ertzé lesz a következő, azonban a tárgyalások megrekedtek a játékos és az Eagles közt, mert állítólag alacsonyabb garantált tartalmat ajánlott a csapat, mint tavaly novemberben. Ertzöt még 2021-ig szerződés köti Philadelphiába, azonban a kiváló tight end szerint könnyen elképzelhető, hogy az idei lesz az utolsó éve a Sasoknál.

“Nehéz, frusztráló helyzet ez. Mindig is mondtam, hogy én sokáig itt szeretnék maradni, azonban nem tudom biztosan, hogy ez az érzés kölcsönös-e. Úgy fogok játszani, mintha ez lenne az utolsó évem itt, mindent ki fogok adni magamból. Nem kellene ilyen bonyolultnak lenni összehozni egy üzletet.”

– mondta Ertz Zach Bermannek (TheAthletic.com).

Ertz a legtöbb szakértő szerint a harmadik legjobb tight end a ligában, azonban az Eagles borzasztó anyagi helyzetben lesz jövőre a fizetési sapka csökkenésével. A kivágásával $4,7 milliót lehetne spórolni jövőre ($7,7 millió halott pénz benyelése mellett), ami nem sok, de a semminél több. Mögötte pedig ott van Dallas Goedert, aki a legtöbb csapatnál simán kezdő lehetne, így akár át is veheti Ertz helyét egy esetleges “szakítás” után.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2020-09-11 16:15

Tudom, hogy el kellene olvasnom a vonatkozó cikkeket és elemzéseket, de ha csak a józan paraszti ésszel gondolkodunk:
Minek kell elkölteni a világ pénzét, egészen olyan szintig, hogy még cap növekedés esetén sem biztos, hogy egyenesbe lehet hozni a csapatot, amikor annyit érnek el vele, hogy ki kell rúgni az egyik legjobb játékost? (lehet, hogy később még többet is). Wentz kirúgásával mennyi szabadul fel? :)

katonadani
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-09-11 16:32

a pandémiára azért nem lehetett számítani, szóval szerintem nem fair ezt most ennyire felhozni a szarul álló csapatokkal szemben.
Egyébként meg szerintem az a célja egy csapatnak, hogy minél jobban törekedjen arra, hogy nyerőképes kerete legyen, ennek a maximalizálásához pedig nyilván minél inkább ki kell használni a fizetési sapka által adott kereteket.

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2020-09-11 17:37

“a pandémiára azért nem lehetett számítani…”
Sőt! Az új kollektív és tv-és szerződések miatt mindenki, még renningan is jelentős cap ugrásokkal számolt a következő szezonokra vonatkozóan még egy évvel ezelőtt is. Ezek a szerződések ráadásul sokszor még régebbre nyúlnak vissza.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Fetyke
2020-09-11 18:30

Mintha csak tegnap lett volna, mikor Cousinsnak minimum 40 millát akartál adni :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  ThySoul
2020-09-11 21:19

Ugye! :D

Fetyke
Fetyke
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-09-11 17:49

A rossz hír, hogy Wentz kirúgásával további 24,5 millió halott pénz keletkezne jövőre. :D
Egyébként ha nem lenne ez a vírushelyzet, akkor nem lenne ez annyira kezelhetetlen a Phillynél. Így most valóban megszívatták magukat és már csak Trumpban bízhatnak. :)

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-09-11 17:59

Valahol érthető ez e stratégia, mert valójában mi történik egy csapattal ha túlköltekezik? Hát igazából semmi szokatlan. Lesz 2 évig bottom 10, és már rendbe is rakta a pénzügyeit. Sztárokból meg mindig jön a következő generáció. És NFL-ben is érvényes a közhely, hogy csak a SB győzteseket tartják számon.

Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
2020-09-11 21:19

Várjuk szeretettel a Patriotsban ☺️ jut rá pénz ha szeretné ☺️

camillo 7777
2020-09-12 22:09

Ilyen Cap helyzetbe max jövöre kezdtem volna tárgyalni.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x