Connect with us

Hír

Ertz: Maradni akarok, de nem tudom, hogy az érzés kölcsönös-e

George Kittle és Travis Kelce megaszerződése után azt hittük Zach Ertzé lesz a következő, azonban a tárgyalások megrekedtek a játékos és az Eagles közt, mert állítólag alacsonyabb garantált tartalmat ajánlott a csapat, mint tavaly novemberben. Ertzöt még 2021-ig szerződés köti Philadelphiába, azonban a kiváló tight end szerint könnyen elképzelhető, hogy az idei lesz az utolsó éve a Sasoknál.

“Nehéz, frusztráló helyzet ez. Mindig is mondtam, hogy én sokáig itt szeretnék maradni, azonban nem tudom biztosan, hogy ez az érzés kölcsönös-e. Úgy fogok játszani, mintha ez lenne az utolsó évem itt, mindent ki fogok adni magamból. Nem kellene ilyen bonyolultnak lenni összehozni egy üzletet.”

– mondta Ertz Zach Bermannek (TheAthletic.com).

Ertz a legtöbb szakértő szerint a harmadik legjobb tight end a ligában, azonban az Eagles borzasztó anyagi helyzetben lesz jövőre a fizetési sapka csökkenésével. A kivágásával $4,7 milliót lehetne spórolni jövőre ($7,7 millió halott pénz benyelése mellett), ami nem sok, de a semminél több. Mögötte pedig ott van Dallas Goedert, aki a legtöbb csapatnál simán kezdő lehetne, így akár át is veheti Ertz helyét egy esetleges “szakítás” után.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!