Connect with us

Hír

Hivatalos: Cam Newton lesz a Patriots kezdő irányítója

Ahogy az edzésfelvételek alapján sejteni lehetett, Cam Newton lett a New England Patriots kezdő irányítója (via Boston Globe). Sőt, olyan jó benyomást tett Bill Belichickre és az egész csapatra, hogy ő lesz a csapat egyik kapitánya – nem semmi egy játékostól, akit a legtöbben már temettek és mindössze 1 millió dolláros alapfizetésért írt alá.

A 31 éves Newtonnak ez lesz a 10. szezonja a ligában. Az előző kilencet Carolinában töltötte a Panthers 1/1-eseként, ahol több csoportgyőzelmet, egy Super Bowl-részvételt, illetve egy MVP-címet jegyzett. Az elmúlt két éve sérülések miatt nem volt valami jó, de egészségesen egyértelműen franchise irányító – remélhetőleg sikerül is egészségesnek maradnia.

A két vetélytársáról, Brian Hoyerről és Jarrett Stidhamről egyelőre nem tudni semmi konkrétat, de feltehetően utóbbi lesz a csere, míg Hoyer a kvázi Covid-beugró (már ha Belichick roteren tart három irányítót).

Newton lesz egyébként a Patriots első olyan irányítója 1993 óta, akit nem draftolt a csapat. Így tehát egy 423 meccses sorozat szakad meg, ami közel dupla olyan hosszú, mint a második leghosszabb ilyen sorozat a Super Bowl érában (Cowboys, 227).

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások