Connect with us

Hír

Hosszabbított rúgójával a Broncos

Ritka a megbízható rúgó. Tudják ezt Denverben is, ezért adtak Brandon McManusnak egy négy évre szóló, $17,2 milliós szerződést, amiből $9,5 millió teljesen garantált – írja Adam Schefter. A kicker így 2024-ig kötelezte el magát a Broncoshoz.

McManus draftolatlanként érkezett a ligába 2014-ben, a Giants igazolta le, majd elcserélték Denverbe, ahol azóta is nagyrészt magabiztosan értékesíti a rúgásokat, és Super Bowlt is nyert a csapattal. A playoffban értékesített 10 mezőnygólja jelenleg franchise rekord. Abban az évben egyébként mással is bekerült a történelemkönyvekbe, ugyanis mindössze a harmadik kicker lett (Sebastian Janikowski és Greg Zuerlein után), aki egy meccsen több 56+ yardos mezőnygólt is értékesített.

Tavaly 34-ből 29 mezőnygólt vágott be (85,3%), a karrierjében pedig 173-ból 143-at (81,5%), ami a franchise történetében a második legjobb arány Matt Prater mögött.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
3 years ago

Ez most minek!? Mcmanus tényleg egy jó rugó 49 yardig, viszont hátrányban vagy necces szituációkban mostanában rendre hibázik, és 50+ yard felett sem az igazi már, mint a SBrun idején.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Danika
3 years ago

Szerintem már közepesen jó rúgót sem egyszerű találni. Igaz, hogy itt a FK!-n is pont ellenkező az általános vélemény, azaz nem szabad megfizetni, hiszen jó rúgót könnyen lehet draftolni a 20. körben is akár. Aztán valahogy mindig az az eredmény, hogy a “biztos lábú” fiatalok egy-két meccs alatt beégnek, aztán lehet telefonálgatni valami szabadügynöknek, hogy nem adná-e fel az allását a McDonaldsban a csapat kedvéért. Gould, Forbath, Folk és mások is valahogy mindig kapnak munkát…

camillo 7777
3 years ago

É én max 2 évenkre szerződtetnék rúgókat.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x