Connect with us

Hír

IR-re került Campbell, Dorsett, Taylor és Seumalo is

Újabb játékosok kerültek hivatalosan is sérültlistára.

A Packers IR-re tette a guard Lane Taylort, akinek az egész szezont ki kell majd hagynia térdsérülés miatt. A 30 éves játékos 63 snapet játszott idén, a helyét Lucas Patrick vette át a Lions ellen. Taylornak nincs szerencséje, tavaly is két meccs után került IR-re, akkor bicepszsérülés miatt. Idén belement egy fizetéscsökkentésbe, így maradhatott a csapatnál, de jövőre szabadügynök lesz.

Az Eaglesnél is egy guard, Isaac Seumalo került sérültlistára a térde miatt. Nem tudni pontosan mennyi időt kell kihagynia, de három hetet így már minimum. Seumalo tavaly mind a 16 meccsen kezdett, most sérülése után a helyét Matt Pryor vette át.

A Coltsnál az elkapó Parris Campbell és a safety Malik Hooker is IR-re került – mindketten borzasztóan sérülékeny játékosok. Utóbbinak az egész évet ki kell hagynia Achilles-szakadás miatt, előbbinek viszont szerencséje volt és nem az ACL-je sérült, csak a PCL-je a térdében, így a teljes szezont nem kell kihagynia, de hosszabb pihenőre kényszerül.

A Seahawks Phillip Dorsettet tette IR-re, miután az első két hétben sem tudott pályára lépni, de az aktív keret tagja volt. Most további három hét pihenő vár az elkapóra a lábfeje miatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!