Connect with us

Hír

Alualu: A támadók a többiekre figyelnek, így nekem könnyebb dolgom van

Az első két forduló egyik legnagyobb meglepetése, hogy a teljes karrierje során legfeljebb egy korrekt kiegészítő játékos szerepében tetszelgő 33 éves, 11. szezonját taposó Tyson Alualu elit formát mutat a Steelers védőfalának közepén. Szerinte ez elsősorban a társainak köszönhető, hiszen a támadók nem rá készülnek, hanem Cam Heywardra, Stephon Tuittra, TJ Wattra és Bud Dupreere.

“Minden héten arra törekszünk, hogy jobbak legyünk és szerintem jól beilleszkedtem. Már az sokat segít nekem, hogy ilyen játékosaink vannak a védelemben. Legyen szó TJ-ről és Budról a szélen, vagy Camről és Tuittról középen, szerintem az ellenfeleknek rájuk kell figyelniük, köréjük kell felépíteniük a gameplant, ez pedig nagyon megkönnyíti az én dolgomat.”

– mondta a védőfalember a csapat hivatalos oldalán.

A PFF értékelése alapján konkrétan a legjobb belső védőfalember Alualu az első két forduló teljesítményét nézve: 1 sacket, 2 QB hitet szerzett, és összesen 6 nyomást gyakorolt, 7 szereléséből pedig 6 úgynevezett stopnak minősült (a támadók oldaláról kudarcnak tekinthető, rövid yardos megállítás).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!