Connect with us

Hír

Alualu: A támadók a többiekre figyelnek, így nekem könnyebb dolgom van

Az első két forduló egyik legnagyobb meglepetése, hogy a teljes karrierje során legfeljebb egy korrekt kiegészítő játékos szerepében tetszelgő 33 éves, 11. szezonját taposó Tyson Alualu elit formát mutat a Steelers védőfalának közepén. Szerinte ez elsősorban a társainak köszönhető, hiszen a támadók nem rá készülnek, hanem Cam Heywardra, Stephon Tuittra, TJ Wattra és Bud Dupreere.

“Minden héten arra törekszünk, hogy jobbak legyünk és szerintem jól beilleszkedtem. Már az sokat segít nekem, hogy ilyen játékosaink vannak a védelemben. Legyen szó TJ-ről és Budról a szélen, vagy Camről és Tuittról középen, szerintem az ellenfeleknek rájuk kell figyelniük, köréjük kell felépíteniük a gameplant, ez pedig nagyon megkönnyíti az én dolgomat.”

– mondta a védőfalember a csapat hivatalos oldalán.

A PFF értékelése alapján konkrétan a legjobb belső védőfalember Alualu az első két forduló teljesítményét nézve: 1 sacket, 2 QB hitet szerzett, és összesen 6 nyomást gyakorolt, 7 szereléséből pedig 6 úgynevezett stopnak minősült (a támadók oldaláról kudarcnak tekinthető, rövid yardos megállítás).

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aranytöküJimmy
aranytöküJimmy
3 years ago

Őszinte és tisztában van a képességeivel.

Amúgy nem ártana szólni Lynchéknek hogy nem kell első körben DT-t húzni, arra ott vannak a későbbi körök.

Lajos Nagy
Lajos Nagy
Reply to  aranytöküJimmy
3 years ago

Alualu 1/10 volt :D

aranytöküJimmy
aranytöküJimmy
Reply to  Lajos Nagy
3 years ago

Pont ezért mondtam hogy nem kell első körben ide húzni Lynchnek. Ritka amelyik sokra viszi vagy inkább úgy fogalmazok megéri ezt a picket, ráhatásra minimális van a győzelemre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x