Connect with us

Hír

Jalen Ramsey szerint Josh Allen már nem egy kupac szemét

Jalen Ramsey mindig is szókimondó játékos volt, és amikor még 2018-ban minősítette az irányítókat, akkor Josh Allenről azt találta mondani, hogy “szemét”. Azóta eltelt két év és alaposan megváltozott a véleménye.

“Josh Allen tehetséges. Egyértelműen kihívást jelent a számunkra. Minden héten új kihívással találkozunk, és most az általa vezetett Bills offense ellen kell állnunk a sarat. Jó fegyverei vannak és ő is képes nagy játékokra akár lábon, akár passzolva”

– mondta Ramsey (via SI.com).

Allen idén valóban magasabb szintre kapcsolt, jelenleg 729 passzolt yardnál és hat TD-nél jár két forduló alatt, ráadásul interception nélkül (mindez 122,9-es passer ratinget eredményez). Hasonlóra korábban csak Patrick Mahomes (2019), Tom Brady (2015) és Peyton Manning (2013) volt képes, tehát tényleg parádés eddig a teljesítménye. Ennek fényében nem meglepő, hogy a feltámadó Rams és a Bills csörtéje lesz az egyik legjobban várt találkozó a héten.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ahanem
ahanem
3 years ago

Antonio Brown szelleme még mindig kísért.

Ádám Váradi
Ádám Váradi
3 years ago

Egyébként a Bills O-Line is viszonylag rendben van

ThySoul
ThySoul
Reply to  Ádám Váradi
3 years ago

Stat alapján nem tudom tavaly hogy végeztek, én egy erős közepest mondanék ligán belül. Az ideit meg nem nézem, a Jetsnél én nagyobb nyomást helyezek az ellenfélre a Tv előtt ülve

ahanem
ahanem
Reply to  ThySoul
3 years ago

persze, mert neked vannak elvárásaid, a jetsnél meg ezt a szót nem ismerik

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

Szókimondó=hülye bunkó?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x