Connect with us

Hír

Jurrell Casey-nek és Matt Ioannidisnak is elszakadt a bicepsze

Von Miller után újabb top védőt veszített el az egész szezonra a Broncos, ezúttal a belső védőfalember Jurrell Casey-t. A Titanstől idén megszerzett játékosnak elszakadt a bicepsze, emiatt idén már nem léphet pályára, jelentette be a főedző Vic Fangio.

Casey mindössze egy hetedik körös pickért cserébe váltott csapatot az idei holtszezonban. A még mindig csak 30 éves védő 2011-ben lett a Titans játékosa, a 3. körben választotta ki őt a csapat. Azóta ötször választották Pro Bowlernek, egyszeres All-Pro, karrierje során 493 tackle-t és 51 sacket szerzett.

A Broncosban három meccsen 14 tackle-t és három leütött passzt jegyzett, és bár a sackek egyelőre elmaradtak, a játékára összességében nem lehetett panasz. A szerződése még két évig érvényes, jövőre 12,2 millió dollárt, 2022-ben pedig 13,85 milliót kereshet, de mindezt garantált tartalom nélkül.


Nem Casey volt az egyetlen védőfalember, akinek elszakadt a bicepsze a hévégén, ugyanis a Washington Football Team játékosa, Matt Ioannidis is ugyanígy járt, írja Mike Garafolo. A 2016-os ötödik körös falember a nagyon jó, első körösökkel teletűzdelt DL oszlopos tagja. Karrierje során 57 meccsen 121 tackle-t és 22 sacket jegyzett eddig – idén 7 tackle és 1,5 sack került a neve mellé az első három körben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!