Connect with us

Hír

Earl Thomas a héten aláírhat a Texanshoz

Úgy tűnik Earl Thomas hazatér Texasba! Viszont nem a Cowboysba (ahová sokan spekulálták már az utóbbi években is), hanem a Texanshoz, ugyanis a houstoniak próbajátékra hívták a kiváló safetyt és Adam Schefter információi szerint valószínűleg le is igazolják a héten.

A Ravens a nyáron azért vágta ki a hétszeres Pro Bowler, ötszörös All-Pro safetyt, mert behúzott egyet csapattársának, Chuck Clarknak az edzőtáborban, illetve ezen felül is többször kihúzta már a gyufát a csapattársaknál és a vezetőknél is kisebb kihágások miatt.

A Texansnak nagy szüksége van egy ilyen kaliberű játékosra, ugyanis az egyik legrosszabb secondaryvel rendelkezik a ligában. Még egyetlen interceptiont sem szereztek Bill O’Brien fiai (csak három ilyen gárda van az NFL-ben három kör után), míg Thomasnak 30 ilyen labdaszerzése van 2010 óta, azaz mióta a ligába került.

A csapatnál a héten IR-re tették egyébként AJ Moore-t, így rövid távon az ő helyét veszi majd át Thomas, de ha ő pár hét múlva visszatér, akkor akár az idén igazolt Eric Murray helyét is átveheti, aki szintén nem játszik valami jól.

A Texans stadionja egyébként csak 190 kilométerre van Thomas szülővárosától, Orange-tól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!