Connect with us

Hír

Earl Thomas a héten aláírhat a Texanshoz

Úgy tűnik Earl Thomas hazatér Texasba! Viszont nem a Cowboysba (ahová sokan spekulálták már az utóbbi években is), hanem a Texanshoz, ugyanis a houstoniak próbajátékra hívták a kiváló safetyt és Adam Schefter információi szerint valószínűleg le is igazolják a héten.

A Ravens a nyáron azért vágta ki a hétszeres Pro Bowler, ötszörös All-Pro safetyt, mert behúzott egyet csapattársának, Chuck Clarknak az edzőtáborban, illetve ezen felül is többször kihúzta már a gyufát a csapattársaknál és a vezetőknél is kisebb kihágások miatt.

A Texansnak nagy szüksége van egy ilyen kaliberű játékosra, ugyanis az egyik legrosszabb secondaryvel rendelkezik a ligában. Még egyetlen interceptiont sem szereztek Bill O’Brien fiai (csak három ilyen gárda van az NFL-ben három kör után), míg Thomasnak 30 ilyen labdaszerzése van 2010 óta, azaz mióta a ligába került.

A csapatnál a héten IR-re tették egyébként AJ Moore-t, így rövid távon az ő helyét veszi majd át Thomas, de ha ő pár hét múlva visszatér, akkor akár az idén igazolt Eric Murray helyét is átveheti, aki szintén nem játszik valami jól.

A Texans stadionja egyébként csak 190 kilométerre van Thomas szülővárosától, Orange-tól.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

“Nesze sánta, itt egy púp”

Debreceni József
Debreceni József
3 years ago

Már csak ő hiányzott au öltözőből😔

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x