Connect with us

Hír

Kivágja Shaquem Griffint a Seahawks, lapátra kerül az Eagles korábbi második körös cornerbackje

Mike Dugar információi szerint a Seahawks kivágja Shaquem Griffint, a 2018-as ötödik körös erősoldali linebackert / szituációs pass rushert, aki arról nevezetes, hogy bal kezét egy ritka születési rendellenesség (amnionköteg-szindróma) miatt amputálni kellett 4 éves korában, azonban így is elért az NFL-ig. Most waiverre kerül, ha pedig ott nem kell senkinek, akkor a Seahawks visszahozhatja a gyakorlócsapatba. Griffin akár örülhet is ennek, hiszen ikertestvére, Shaquill, a Hawks kezdő cornerbackje – bár szerződése utolsó évébe lépett.


Az Eagles kivágja a 2017-es második körös cornerbacket, Sidney Jonest – írja Ian Rapoport. Jones első kör közepi tehetség volt a legtöbb szakértő szerint, azonban a draft előtt megsérült, így a második körig csúszott. Ezért sokan nagy stealnek gondolták az Eagles részéről, azonban nem igazán tudott egészséges maradni eddigi karrierje során – három év alatt 22 meccsen szerepelt -, és amikor pályán volt, akkor sem nyújtott semmi különöset. Az Eagles emellett megvált a tavalyi negyedik körös pass rushertől, Shareef Millertől, illetve a cornerback Rasul Douglastől is.


Jourdan Rodrique információi szerint a Rams kivágja az idei hetedik körös Clay Johnstont. A Hard Knocksban láthattuk, hogy a linebacker még nem igazán találta a helyét a pályán és sokat hibázott, ezek alapján nem olyan meglepő a kivágása. Ellenben a Ramsnek nagyon gyenge a linebacker sora, így sokan azt várták a draft után, hogy akár a kezdőben is találhatja magát. Saját elmondása szerint a Rams szeretné visszaigazolni őt a gyakorlócsapatba, de ehhez az kell, hogy senkinek ne kelljen a holnapi waiveren.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!