Connect with us

Hír

Lamar Jackson és Russell Wilson a hét játékosai közt

Elkezdődött a szezon, így visszatértek a hét játékosai is! Az NFL szokás szerint amerikai idő szerint szerda reggel osztotta ki ezeket a díjakat, a két legjobb támadó pedig Lamar Jackson és Russell Wilson lett, akik már tavaly is kiérdemelték párosan ezt az elismerést a 9. körben.

AFC

Lamar Jackson 275 yardot és 3 TD-t osztott ki 80%-os pontossággal a Browns elleni 38-6-os siker alkalmával, majdnem megismételte a tavalyi nyitófordulós tökéletes passer ratingjét is. Ez volt a harmadik olyan meccse karrierjében, ahol legalább 150-es ratinget és legalább 3 passzolt TD-t ért el, ennyit pedig még senki nem tudott felmutatni első három évében a liga történetében.

Casey Hayward lett a konferencia legjobb védője az első körben, miután 12 tackle-t és két leütött passz tudott felmutatni a Bengals elleni 16-13-as siker alkalmával. A PFF adatai alapján 16 tagetből 8 elkapást engedett 82 yardért és egy 65,1-es passer ratingért, ellenben nagyon gyenge coverage értékelést kapott.

Daniel Carlson nélkül könnyen lehet, hogy nem nyert volna a Raiders a Panthers ellen, hiszen összesen 10 pontot tett fel a táblára – négy extra pont és két mezőnygól, egyik 54 yardról -, ezzel kiérdemelte az AFC legjobb special teamere címet az első fordulóban.

NFC

Russell Wilson parádézott, miután végre szabadjára engedte az edzői stáb, és szénné égette a Falcons secondaryjét. 35 passzából 31 sikeres volt (88,6%), 322 yard, 4 TD és egy 143,1-es passer rating került a neve mellé.

Ryan Kerrigan részese volt a Washington Football Team védőfalának, amely szétszedte az Eagles támadófalát és megverte a philadelphiaiakat 27-17-re, ezzel pedig ő lett az NFC legjobb védője az első fordulóban. A veterán pass rusher két sacket jegyzett és egy fumble-t is összeszedett – második sackjével pedig a franchise all-time sack leadere lett.

Thomas Morstead érdemelte ki a konferencia legjobb special teamerének járó elismerést, hatból öt puntja is a 20 yardoson belülre szállt és 44 yardot átlagult rúgásonként, amikkel nehéz mezőnypozícióba hozta a Buccaneerst.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!