Connect with us

Érdekességek

Vasárnap összecsap a két legidősebb mester csapata

A Seattle Seahawks vasárnap a New England Patriots ellen lép pályára, ami nem csak amiatt lesz érdekes, mert 64 mérkőzés után most először nem a Patriots a favorit a fogadóirodáknál.

A Seahawksot az Pete Carroll irányítja, aki kedden ünnepelte a 69. születésnapját. Jelenleg ő a legidősebb főedző a ligában, hét hónappal előzi meg a második Bill Belichicket. Ketten együtt 137 évesek és 162 naposak lesznek vasárnap, ami a legtöbb valaha két egymás ellen dirigáló főedző esetében.

Érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy bár Carroll idősebb, mégis közel fele annyi időt töltött az NFL-ben, mint BB. A Seahaws mestere először 1984-ben lett edző a ligában, a Bills DB-it edzette. Egészen 1999-ig dolgozott az NFL-ben, majd egy év szünet után az NCAA-ban dolgozott kilenc éven át. 2010-ben tért vissza, a mostani a 27. idénye a ligában.

Ezzel szemben Belichick az egész edzői karrierjét az NFL-ben töltötte, élete első állását a Baltimore Colts adta 1975-ben. Azóta megszakítás nélkül a ligában dolgozik, az idei sorozatban a 46. idénye NFL-edzőként, ami holtversenyben a legtöbb valaha (eddig a kétszeres Super Bowl győztes Hall of Fame legenda Dick LeBeau volt az egyedüli csúcstartó).

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
3 years ago

Sztem ha Caroll marad a Pats edzője sose lesz TBből TB .

d zoli
d zoli
Reply to  snookerista
3 years ago

De Bledsoe sokat futhatott volna

Attila
Attila
3 years ago

én bizakodó vagyok az első meccs után

Zoltán Czeiler
Zoltán Czeiler
Reply to  Attila
3 years ago

W-re tippeltem

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x