Connect with us

Hír

Michael Thomas több hétre kidőlt

Michael Thomas bokája megsérült a Bucs elleni nyitómeccsen, de az első hírek nem volt komoly a dolog és már a következő fordulóban játszhatott volna. Most viszont azt írja Tom Pelissero, hogy súlyosabb a helyzet és több hét kihagyás vár rá. Az ilyen bokasérülések sok esetben 6-8 hetes felépülési időt is jelenthetnek, így nem lenne meglepő, ha Thomas IR-re kerülne, de ismerve a hozzáállását, mielőbb szeretne visszatérni és még nem 100%-os állapotban is játszani.

A korábbi második körös elkapó az elmúlt négy szezon alatt 5 512 yardot és 32 TD-t szerzett, tavaly ráadásul a 149 elkapásával rekordot is döntött. Jelenleg alsó hangon a liga három legjobb elkapójának egyike, a kiesése tehát nagyon érzékeny veszteség a csapat számára.

A helyén Tre’Quan Smith játszhat, ami óriási minőségbeli visszaesést jelent, a korábbi harmadik körös elkapó 661 yardot szerzett eddig karrierje során. Drew Breesnek viszont így sem kell nagyon panaszkodnia, Emmanuel Sanders, Alvin Kamara és Jared Cook jóvoltából így is maradt minőségi célpontja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!