Connect with us

Hír

Allen Robinson elégedetlen és frusztrált a Bearsnél

Egyre rosszabb a viszony a Chicago Bears és Allen Robinson között, mindössze abban nincs egyetértés, hogy mennyire. A Chicago Tribune szerint a klasszis elkapó megkérdezte a vezetőséget egy csere lehetőségéről és frusztrált a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. A játékos ügynöke cáfolta, hogy cserekérelmet adtak volna be, de azt elismeri, hogy ügyfele elégedetlen azzal kapcsolatban, hogy a csapat nem akarja megfizetni tehetségéhez mérten.

Azután lett felkapott téma Robinson, hogy ő maga törölte Twitteren az összes Bearsszel kapcsolatos tartalmát és a lerásából is kivette, hogy a Bears elkapója.

A még mindig csak 27 éves Robinson a 3 éves, 42 millió dolláros szerződésének utolsó évébe lépett, idén mindössze 10,9 millió dollárt keresne. A piacon ennek a dupláját is megérné, a Lions elleni nyitófordulón szokásához híven olyan homály labdákat kapott el, hogy még a védők álla is leesett tőle – a teljesítményéről csak pozitívan lehet nyilatkozni. A Bearsnél ugyanakkor ennek ellenére sem akarják elkapkodni az elkapó megjutalmazását, ami egyre jobban frusztrálja Allent.

A teljesítményé és a statisztikái nagyon hasonlítanak például Keenan Allenére, aki most kapott egy 4 éves, évi 20 millió dolláros szerződést. Mindezt úgy, hogy eddig Blake Bortles, Mitch Trubisky és Chase Daniel dobált neki, aminél rosszabb QB-triót elképzelni is nehéz. Ha valaki, hát ő megérdemli a nagy pénzt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!