Connect with us

Hír

Allen Robinson elégedetlen és frusztrált a Bearsnél

Egyre rosszabb a viszony a Chicago Bears és Allen Robinson között, mindössze abban nincs egyetértés, hogy mennyire. A Chicago Tribune szerint a klasszis elkapó megkérdezte a vezetőséget egy csere lehetőségéről és frusztrált a jelenlegi helyzettel kapcsolatban. A játékos ügynöke cáfolta, hogy cserekérelmet adtak volna be, de azt elismeri, hogy ügyfele elégedetlen azzal kapcsolatban, hogy a csapat nem akarja megfizetni tehetségéhez mérten.

Azután lett felkapott téma Robinson, hogy ő maga törölte Twitteren az összes Bearsszel kapcsolatos tartalmát és a lerásából is kivette, hogy a Bears elkapója.

A még mindig csak 27 éves Robinson a 3 éves, 42 millió dolláros szerződésének utolsó évébe lépett, idén mindössze 10,9 millió dollárt keresne. A piacon ennek a dupláját is megérné, a Lions elleni nyitófordulón szokásához híven olyan homály labdákat kapott el, hogy még a védők álla is leesett tőle – a teljesítményéről csak pozitívan lehet nyilatkozni. A Bearsnél ugyanakkor ennek ellenére sem akarják elkapkodni az elkapó megjutalmazását, ami egyre jobban frusztrálja Allent.

A teljesítményé és a statisztikái nagyon hasonlítanak például Keenan Allenére, aki most kapott egy 4 éves, évi 20 millió dolláros szerződést. Mindezt úgy, hogy eddig Blake Bortles, Mitch Trubisky és Chase Daniel dobált neki, aminél rosszabb QB-triót elképzelni is nehéz. Ha valaki, hát ő megérdemli a nagy pénzt.

17 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
3 years ago

80 lesz az a 20 millió.

katonadani
Reply to  ThySoul
3 years ago

vagy csak az “évi” szó maradt ki :D

ducksfan
ducksfan
Reply to  katonadani
3 years ago

jó neked, nálam az életemből maradt ki egy Évi :D

Gergely Nagy
Gergely Nagy
3 years ago

Örüljön hogy MVP Trubbal játszhat más elit elkapó a fele enyiért is elválalná. A bajnoki cím már nem ér semmit?!?

bjeela
bjeela
Reply to  Gergely Nagy
3 years ago

Így beszél egy igazi szakértő.

Amúgy meg: “Mitchell Trubisky a záró felvonásban három TD-passzt adott, és mindegyiket szűk helyre (kevesebb mint egy yard volt a célpont és a védő között). A Next Gen statokat öt éve vezetik, azóta nem volt még olyanra példa, hogy valaki egy negyeden belül három ilyen TD-passzt is kiosztott volna. És főleg nem Trubiskytől vártuk ezt…”

Ezeknek is hiába beszéltem…

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x