Connect with us

Hír

O’Brien nem cserélheti el Watsont

Bill O’Brien elhíresült arról, hogy bármekkora sztár is vagy, simán elcserél, ráadásul bőven áron alul (vagy épp megszerez játékosokat csere keretében, de bőven áron felül). A Clowney- és Hopkins-cserék után sokan viccelődtek azzal, hogy Deshaun Watson lesz a következő. Nos, ez biztosan nem lesz így (a játékos beleegyezése nélkül).

Persze alapvetően erre enged következtetni az is, hogy Watson elé egy évi $39 milliós szerződést raktak le szombaton (4 év, $156 millió), tehát nyilván vele képzeli el O’Brien is a csapat jövőjét. Azonban további biztonságot jelent az irányítónak, hogy Aaron Wilson információi szerint van egy úgynevezett no-trade kikötés a kontraktusában, tehát Watsont a szerződése alapján sem lehet elcserélni a beleegyezése nélkül – és nem csak azért, mert egyáltalán nem lenne logikus.

Watson egyébként 2025-ig kötelezte el magát a Texanshoz.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

A no-trade clause nem azt jelenti, hogy el lehet cserélni, de csak a játékos beleegyezésével (azaz gyakorlatilag kiválaszthatja, hogy hova trade-eljék el)?

katonadani
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

de igen. átírom kicsit

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

“Watsont a szerződése alapján sem lehet elcserélni a beleegyezése nélkül – és nem csak azért, mert egyáltalán nem lenne logikus.”
Az ilyen logika-izé miért zavarná O’Brient?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x