Connect with us

Hír

Őrület, hogyan akarta megszerezni a Saints Clowney-t

A Saints kreatív üzemmódba váltott, hogy megpróbálja megszerezni Jadeveon Clowney-t – ez végül nem sikerült, hiszen a pass rusher a Titanshez írt alá -, a New Orleans-i csapat egy másik franchise-t is be akart vonni az üzletbe, hogy megszerezze a szabadügynököt.

A Saints nem tudott versenyezni árban a Titans ajánlatával, ami $12 milliós fizetést és plusz $3 millió ösztönzőt tartalmazott. Így Ian Rapoport információi szerint Sean Paytonék azt találták ki, hogy megegyeznek egy másik csapattal (valószínűleg a Brownsszal), hogy igazolják le a védőt $15 millióért, ebből legyen $5 millió aláírási bónusz, azt fizessék ki Clowney-nak, majd cseréljék el a Saintsnek egy második körös pickért, ők meg kifizetik a $10 milliós alapfizetését.

Ezzel tehát valójában a Saints egy második körös picket fizetett volna $5 millió dollárért egy másik csapat fizetési sapkájában. Hasonlóra volt már példa, amikor a Browns átvette Brock Osweiler $16 milliós fizetését egy második körös pickért cserébe, de azért az kicsit más történet volt (még ha nem is olyan nagyon).

A Clowney-féle “sign and trade” viszont a hírek szerint valószínűleg nem ment volna át a ligán, nem engedélyezték volna, ugyanis az NFL alapszabályzata kvázi megtiltja, hogy pénzt cserélj draft pickekre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!