Connect with us

Hír

Ryan Shazier bejelentette visszavonulását

Ryan Shazier egy twitter-videóban bejelentette a visszavonulását, több mint 1000 nappal azután, hogy megsérült a gerince egy szerelés közben. Ezután már az is kisebb csodának számított volna, ha lábra tud állni és normális életet tud élni, nem hogy visszatér a futballpályára, azonban Shazier küzdött és ugyan a karrierjét már nem tudja folytatni, rengeteget javult az állapota és mindenki számára inspirációt nyújthat az ő története.

“Nem volt könnyű, hogy úgy vesztettem el ezt a sportot, ahogy sosem gondoltam volna. Ha úgy űzöd a futballt, mint én, akkor meggyőzöd magad, hogy Superman vagy. Semmi sem állíthat meg. Aztán a sérülésem pillanatától már nem éreztem magam Supermannek és ezt nehéz volt feldolgoznom.”

 

Shaziert az első kör 15. pickjével választotta ki a Steelers 2014-ben, 46 mérkőzésen lépett pályára, 275 tackle-t halmozott fel, többek közt 25 leütött passz és hét interception került a neve mellé, kétszer pedig Pro Bowlba is választották.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
3 years ago

Hiányozni fog, bár már eddig is hiányzott.

acsdav2
acsdav2
3 years ago

Hála Istennek, hogy visszavonult! Nekem nagyon szimpatikus volt ahogy küzdötte fel magát a sérülése után, de reménykedtem, hogy pályára nem engedik és nem kockáztatnak neki még egy súlyos sérülést. Szerencsére ez teljesült. Még Alex Smith-ről szeretnék egy hasonló hírt olvasni, mert neki azzal a horror filmbe illő lábával és Washington támadófalával nagy veszélyben lenne az egészsége.

Skyfire
Skyfire
3 years ago

Annyira szomorú ilyen tehetséget így elveszíteni, amikor mások drog, erőszak miatt bukják a nagy lehetőséget… Helyes dolog volt visszavonulni, ilyen sérülést nem hiszem hogy 100%ba helyre lehet hozni

Kopi3.14
Kopi3.14
3 years ago

Remélem innentől hivatalosan is lehet az edzői stáb tagja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x