Connect with us

Hír

BREAKING: Jalen Ramsey megaszerződést kapott!

A Los Angeles Rams hosszabbított a sztárcornerback Jalen Ramsey-vel! A játékos 5 évre írt alá $105 millióért, amiből $71,2 millió valamilyen formában garantált, írja Adam Schefter.

Emellett Ramsey az első DB lett, aki 100+ milliós szerződést kapott, illetve a garantált tartalom is rekordnak számít a defensive backek közt. Pár napja Tre White évi $17,25 millióért írt alá a legjoban fizetett cornerbackként, most Jalen Ramsey évi $21 millót kapott, tehát nagyot ugrott a CB-piac.

Ramsey talán a legtehetségesebb játékos a posztján és voltak szezonok, amikor ennek megfelelően is játszott. Az utóbbi kettő nem feltétlen volt ilyen, de minden képessége megvan ahhoz, hogy ismét a legjobb CB legyen a ligában.

Érdekesség, hogy azok a játékosok, akik két első körös pickért cserébe váltanak csapatot, nagyon durván átalakítják a piacot a posztjukon:

  • Khalil Mack $23,5 milliót kapott évente, míg korábban a posztján $19,1 millió volt a rekord.
  • Laremy Tunsil $22 milliót kapott évente, míg korábban a posztján $18 millió volt a rekord.
  • Jalen Ramsey $21 milliót kapott évente, míg korábban a posztján $17,25 millió volt a rekord.
  • Felkészül Jamal Adams.

A Rams egyébként tegnap a hivatalos adatok alapján 400 ezer dollárral a fizetési sapka plafonja felett volt és a mai napig kellett beférniük ez alá, várhatóan ez a hosszabbítás csökkenti Ramsey idei $13,7 milliós cap hitjét és megoldja a problémát a Los Angeles-i gárda.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!