Connect with us

Hír

Sérülésjelentés: Richie Incognito IR-re került, újabb sérült az Eaglesnél

A koronavírus szerencsére nem okozott eddig gondot a játékosoknak, a sérülések viszont annál inkább. Sajnos újabb rossz hírekről kell beszámolnunk.

Az Eaglesnél tovább folytatódik a pechszéria, ezúttal az első körös Jalen Reagor szenvedett hüvelykujjsérülést, ami miatt hamarosan IR-re kerül. A legpesszimistább becslések szerint akár a 10. fordulóig is harcképtelen lehet.


A 49ers hamarosan IR-re teheti a futó Tevin Colemant, akinek a térde miatt nagyjából négy hetet kell kihagynia. Emellett  Raheem Mostert sem lesz bevethető a héten, bár neki kis szerencsével csak a harmadik fordulót kell kiülnie.


A Panthers IR-re tette a futó Christian McCaffrey-t. A kiváló támadó korábban azt mondta, hogy szerinte nem kell 3-4 hetet kihagynia és haramabb visszatérhet, de a csapat orvosai ezt másképp látták. Most minimum három hét kihagyás vár rá.


A Giantsnél sem javult a helyzet, Saquon Barkley után a kezdő elkapó Sterling Shepard is IR-re került. Minimum három hét kihagyás vár rá egy lábujjsérülés miatt.


A Seahawks is aktív volt: sérültlistára került a pass rusher Bruce Irvin, a safety Marquise Blair és az elkapó Phillip Dorsett. Előbbi kettőnek véget is ért a szezonja ACL-szakadás miatt, Dorsett még idén visszatérhet, ha meggyógyult a lába.


A Raidersnél sérültlistára került a veterán guard Richie Incognito. Az Achillesével vannak gondok, de elvileg nem olyan súlyos a sérülés – most három mérkőzést egész biztosan ki kell hagynia.


A Dolphinsnál nem lesz bevethető a CB Byron Jones, nélküle kell lejátszani a Jaguars elleni csütörtök esti rangadót. Egyelőre nincs arról hír, hogy hosszabb időre került-e partvonalra.


Ha már TNF, a Jaguarsnál IR-re került a kicker Josh Lambo egy csípősérülés miatt, a helyén a gyakorlócsapatból felhozott újonc Brandon Wright fog rúgni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!