Connect with us

Hír

Nincs meglepetés a hét játékosai között

Az NFL jó szokásához híven ismét kiosztotta a hét legjobb játékosainak járó díjakat. Nézzük, kik voltak a második forduló királyai.

AFC

A legjobb támadó az irányító Josh Allen lett, aki 68,6 százalékos pontossággal passzolt 417 yardot és négy TD-t eladott labda nélkül, ami 147-es passer ratinget eredményezett számára. A Bills játékosa az elmúlt két hét alapján elit statisztikákat hoz, jelenleg vezeti a ligát passzolt yardokban (729).

TJ Watt lett a legjobb védő a konferenciában, teljesen megérdemelten. A Broncos ellen négy tackle-t, 2,5 sacket és két negatív yardos szerelést jegyzett, jelentős szerepet játszott a csapata győzelmében. Az első fordulóban egyébként nem volt zsákolása, de 2,5 sackkel így is vezeti a ligát, holtversenyben az 1/2-es Chase Younggal.

Ahogy várható volt, Harrison Butker lett a hét speciális egység játékosa. A Chiefs rúgója háromból három mezőnygólt értékesített a Chargers ellen, kettőt ráadásul 58 yardról: az elsőt a negyedik negyedben, a másodikat a hosszabbításban.

Ha nem Harrison Butker lesz a hét legjobb speciális egység játékosa, akkor nincs igazság

NFC

A Cowboys a negyedik negyedben 15 pontos hátrányból fordított vasárnap a Falcons ellen, ez pedig nem jöhetett volna össze Dak Prescott nélkül. Az irányító 72,3 százalékos pontossággal passzolt, 450 yardot és egy TD-t szerzett a levegőben, emellett még volt három futott hatpontosa is.

Micah Kiser (Rams) lett a forduló legjobb védője. A 2018-ban ötödik körös linebacker karriernapot tartott: az Eagles ellen 16 tackle-t szerzett, emellett volt még egy leütött passza és egy kiharcolt fumble-je is. Ezt megelőzően összesen 11 tackle-t tudott felmutatni karrierje során.

A legjobb ST-játékos Michael Dickson lett. A Seahawks puntere 50 yardos átlagot produkált, mind a négy puntja a 20 yardoson belül ért földet. Az utolsót a mérkőzés legvégén rúgta, nehéz helyzetbe hozva ezzel a Patriotsot, ami végül is győzelmet ért: a New Englandnek végül elfogyott az ideje egy yardra a gólvonal előtt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!