Connect with us

Hír

Sok a sérült mindkét csapatnál a csütörtök esti rangadó előtt

A Bengalsnál és a Brownsnál is sok a sérült a csütörtök esti rangadó előtt, mindkét csapatnál 4-4 játékos kénytelen kihagyni a meccset az aktív keretből, ezen kívül a Brownsnál többen is kérdőjeles státuszt kaptak.

A Bengalsnál biztosan nem játszik Geno Atkins és Mike Daniels a védőfalból, Xavier Su’a-Filo a támadófalból és Shawn Williams a safety sorból. A védőfal közepe tehát elég problémás lehet, ami a Browns futásait segítheti elő. A hét elején még páran limitáltan edzettek, de ők tegnap már teljes munkát végezhettek, így ott lesznek a pályán – ilyen például a rúgó Randy Bullock is.

A Brownsnál a CB-sorral lehetnek problémák, ugyanis Greedy Williams és Kevin Johnson sem léphet pályára, ez pedig a Bengals jó elkapói mellett nem túl szerencsés. Emellett linebackerekből sem áll jól a gárda, az amúgy is gyenge egységből kiesett Mack Wilson is, a védőfalból pedig az újonc Jacob Phillips üli ki a találkozót. Emellett többen is limitáltan edzettek és kérdőjeles a játékuk: a támadófalból Jack Conklin, Jedrick Wills, Chris Hubbard és JC Tretter, illetve a pass rusher Olivier Vernon és az elkapó Jarvis Landry.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!