Connect with us

Hír

Több játékos is IR-re került, Marcus Mariota is köztük van

A pandémia miatt nagyon rugalmas IR-szabályokat vezetett be az NFL: bármennyi játékost vissza lehet hozni a sérültlistáról, ráadásul az IR-re kerülőknek csak három hetet kell kötelezően kihagyniuk. Így már most rengeteg kisebb sérüléssel bajlódó játékos felkerült a listára, nézzük, kik hagyják ki az első három fordulót.

A Texans a CB Gareon Conley-t kénytelen nélkülözni bokasérülés miatt. A hiányában Bradley Roby, Vernon Hargreaves, Lonnie Johnson, John Reid, Keion Crossen és Phillip Gaines próbálja meg levadászni az ellenfél elkapóit. A korábbi első körös CB mellett az elkapó Isaiah Coulter is kidőlt legalább három hétre.


A Panthers is egy cornert kénytelen nélkülözni a szezon elején: a szintén korábbi első körös Eli Apple-t, akinek a combhajlítójával vannak gondok.


A Raiders IR-re tette a csereirányító Marcus Mariotát. A korábbi első körös irányítónak a mellizmával vannak problémák, a helyét Nathan Peterman veszi át ideiglenesen. A csapat továbbá leigazolta a gyakorlócsapatba DeShone Kizert, a Browns korábbi irányítóját tartaléknak.


A Patriots korábbi harmadik körös futója, Damien Harris is sérültlistán kezdi meg a szezont egy kézsérülés miatt. Hozzá hasonlóan nem lesz ott a szezon első három meccsén a DT Beau Allen sem.


A Colts a tight end Trey Burtont tette IR-re, a vádlija miatt nem bevethető. A poszton így Jack Doyle és Mo Alie-Cox maradt a két legjobb opció.


A Jets IR-re tette Patrick Onwuasort. A Ravenstől érkező linebacker az edzőtábor utolsó hetében szenvedett térdsérülést, a helyét Blake Cashman vagy Neville Hewitt veheti át.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!