Connect with us

Hír

Tom Brady elsődleges opciója a Saints lett volna, ha Drew Brees visszavonul

Az első forduló egyik leginkább várt összecsapása a Saints-Bucs csörte lesz, ahol a Tom Brady vezette Tampa Bay próbálja megállítani a Brees vezette tavalyi csoportgyőztest. Vagy Ian Rapoport szavaival: Brady két kedvenc opciója csap össze New Orleansban.

Miután Brady elhagyta a Patriotsot, az alapfelállás nagyjából az volt, hogy a klasszis irányítónak a Chargers és a Bucs között kellett választania. Ez egy elég egyértelmű döntés volt, azonban a korábbi hírekkel ellentétben nem csak ez a két csapat érdeklődött iránta komolyabban.

Az egyik ilyen radar alatti csapat a Bears volt, ami le is tett egy komolyabb ajánlatot az asztalra, csakhogy Brady nem akart megint a hidegben játszani (és feltehetőn az offense minőségével sem volt teljesen elégedett). A másik delikvens a Saints volt: Brady több forrás szerint számos Saints-játékosnak mesélt arról, hogy legszívesebben New Orleansba menne, ha Drew Brees visszavonul. Sőt, állítólag Sean Payton is támogatta az ötletet.

Végül persze Brees a maradás mellett döntött, Brady pedig aláírt a legjobb elérhető csapathoz, így ez már csak egy tipikus “mi lett volna, ha” történet maradt – pedig ezt a forgatókönyvet is végigkövettük volna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!