Connect with us

Hír

Tom Brady elsődleges opciója a Saints lett volna, ha Drew Brees visszavonul

Az első forduló egyik leginkább várt összecsapása a Saints-Bucs csörte lesz, ahol a Tom Brady vezette Tampa Bay próbálja megállítani a Brees vezette tavalyi csoportgyőztest. Vagy Ian Rapoport szavaival: Brady két kedvenc opciója csap össze New Orleansban.

Miután Brady elhagyta a Patriotsot, az alapfelállás nagyjából az volt, hogy a klasszis irányítónak a Chargers és a Bucs között kellett választania. Ez egy elég egyértelmű döntés volt, azonban a korábbi hírekkel ellentétben nem csak ez a két csapat érdeklődött iránta komolyabban.

Az egyik ilyen radar alatti csapat a Bears volt, ami le is tett egy komolyabb ajánlatot az asztalra, csakhogy Brady nem akart megint a hidegben játszani (és feltehetőn az offense minőségével sem volt teljesen elégedett). A másik delikvens a Saints volt: Brady több forrás szerint számos Saints-játékosnak mesélt arról, hogy legszívesebben New Orleansba menne, ha Drew Brees visszavonul. Sőt, állítólag Sean Payton is támogatta az ötletet.

Végül persze Brees a maradás mellett döntött, Brady pedig aláírt a legjobb elérhető csapathoz, így ez már csak egy tipikus “mi lett volna, ha” történet maradt – pedig ezt a forgatókönyvet is végigkövettük volna.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
3 years ago

Azt hittem, hogy Brady elsődleges opciója Gisele volt. Csak aztán megszámolta a bankszámláján lévő pénzt, leosztotta a gyermekei számával (nem csak azokkal akik Bündchentől vannak), és rájött, hogy még nem mehet nyugdíjba.

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Fetyke
3 years ago

Meg Tampában tud spórolni a fűtés rezsijén

Fetyke
Fetyke
Reply to  conspiracy theory
3 years ago

És Floridában nincs adó sem.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x