Connect with us

Hír

Demario Davisszel hosszabbított a Saints

Demario Davisnek nagyon jó hétvégéje volt: egyrészt a csapatával legyőzte a Bucst a nyitófordulóban, másrészt kapott egy 3 éves, 27 millió dolláros hosszabbítást. A szerződésből ráadásul 18,35 millió dollár garantált (via Erin Andrews).

Davis 2012-ben harmadik körös pick volt, karrierje első négy évét a Jetsben játszotta. Nem volt rossz, de nem is kapott nagy figyelmet, szabadügynökként mindössze két évre 8 millió dollárt kapott a Brownstól. Clevelandben mindössze egy évet töltött, majd a csapat a safety Calvin Pryorért cserébe visszaküldte New Yorkba.

A második Jetses korszaka már sikeresebb volt, fel is figyelt rá a Saints, ami 2018-ban 3 évre 24 millió dollárt adott neki.  New Orleansban a liga egyik legjobb linebackerévé nőtte ki magát, futás és passz ellen is kiválóan teljesített: az elmúlt két évben 214 tackle-t, 9 sacket, egy INT-t, két fumble-t és 16 leütött labdát jegyzett, illetve tavaly első csapatos All-Pro lett.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dongatto
Dongatto
3 years ago

Honnan van ennyi pènze a Saintsnek?3…2…1… 😃

ThySoul
ThySoul
Reply to  Dongatto
3 years ago

Azért szerintem tényleg érdekel mindenkit hogy mi a tervük, hogy férnek majd be a sapka alá

Dongatto
Dongatto
Reply to  ThySoul
3 years ago

Lehet hogy hülyesèg amit most ìrok, de èn aztgondolom hogy nemfogjàk visszavenni a cap spacet. Addig megy majd a huza-vona hogy marad minden ugyanùgy.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Dongatto
3 years ago

Rohadt nagy felelőtlenség arra játszani, hogy talán nem csökken le a capspace. Egyébként ha jól emlékszem 175 millával számolva -70 millában vannak, amire jön meg a draftolt játékosok fizuja, szóval ha marad 200 milla körül a cap is szarul áll a Saints

Fetyke
Fetyke
Reply to  ThySoul
3 years ago

Az OTC -70 millióval számol, de ebben még nincs benne Kamara jövő évi fizetése, illetve nincs még 51 szerződtetett játékosa jövőre a csapatnak. Szóval az a 70, inkább 75-80 + a draftolt újoncok.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Dongatto
3 years ago

Igazából ezzel szerintem nem költöttetek, hanem ha jól sejtem akkor felszabadítotok majd egy ki zsebpénzt. Így Davis idei 7,35 milliós alapfizetését is át lehet alakítani aláírási bónusszá, és le lehet osztani 4, sőt akár 5 évre is (ha tesztek bele automatikusan megsemmisülő évet 😃). Ezzel 5,5-6 milliót fel lehet szabadítani, amiből nyilván valamennyit elvisz a 27 millió jövőre bekönyvelendő része, de ha jól csináltátok (aláírási pénz), akkor 3-4 millió felszabadíthat ezzel, azaz ennyivel már beljebb vagytok.
Én még sok ilyet várok egyébként tőletek. Persze ez majd később visszaüt(het), a következő szezon azonban csak így kezelhető szerintem a részetekről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x