Connect with us

Érdekességek

Tom Brady passzait ejtették el a legtöbbször az egész ligában, Derek Carr viszont örülhet

Az egyik ok, hogy Tom Brady a Bucsot választotta a holtszezonban, az a parádés kiszolgálószemélyzet volt. Ehhez képest a Bucs játékosai ejtették el a legtöbb labdát eddig a szezonban, Brady passzainak 11 százalékából drop lett (és ebben nincs benne például Rob Gronkowski elejtett passza, mert a bírók DPI miatt zászlót dobtak az esetnél). De nem csak ő szenved az elkapói miatt a PFF adatai szerint.

A második legtöbb dropja holtversenyben Matt Staffordnak és Carson Wentznek van héttel. Előbbinek különösen fájhatnak a hibák, ugyanis az első héten egy győzelmet érő passzt ejtett el az újonc Swift a negyedik negyed legvégén. De Aaron Rodgers sem lehet boldog: hiába hasít eddig papíron az offense, a két meccs alatt összehozott hat drop a negyedik legtöbb a ligában.

A másik oldalról Kyler Murray, Philip Rivers és Dwayne Haskins nagyon elégedett lehet: 78, 74 és 61 kísérletből mindössze egy passzt ejtettek el a társak. A legtöbb örömet viszont Derek Carrnak okozott eddig a kiszolgálószemélyzet, ugyanis egyetlen elkapható labdáját sem ejtették el.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x