Connect with us

Érdekességek

Tom Bradynek 16 meccs kell, és megdönti Brett Favre újabb rekordját

Tom Brady páratlanul hosszú és sikeres karrierje során számtalan rekordot megdöntött már, de még mindig van hová fejlődni. A Bucs remek irányítójának 16 kezdő mérkőzés kell ahhoz, hogy megdöntse Brett Favre megdönthetetlennek hitt rekordját.

Brady eddig 283 meccsen kezdett karrierje során, ami a negyedik legtöbb. Egy kezdő mérkőzés kell, hogy beérje Jerry Rice-t és tíz, hogy az Oilers/Titans klasszis támadófalemberét, Bruce Matthewst is utolérje. Favre abszolút rekordjától pedig 15 mérkőzésre van, tehát ha nem sérül meg és a pandémia miatt sem szakad félbe a szezon, akkor már idén meglesz a csúcsdöntés számára.

A legtöbb meccs rekordja ugyanakkor aligha lesz meg számára. Ha a nem kezdőként lejátszott mérkőzéseket is számoljuk, akkor Brady a 16. jelenleg 285-tel. A holtversenyben kilencedik Favre-nak 302 találkozója van, a már említett Rice-nak 303, míg a csúcstartó a rúgó Morten Andersen 382-vel (a rúgók és punterek nem számítanak kezdő játékosnak). Utóbbit egyébként Adam Vinatieri beérhetné, mindössze 17 meccsre van tőle, bár ehhez nem ártana csapatot találni magának.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
2020-09-09 12:04

Én hypeolva vagyok mint statisztika nerd.
Kapcsolódó: Ha megnézzük Tibi és Brees TD és Yard számait akkor olyat fogunk látni amit nagyon rég nem. Utoljára Marino volt aki 10+ évig volt TD és Yard rekorder. Amelyik előrébb végez az szinte tuti 10+ évig ott is marad. Most ugye Breesus 2-0. De Tibi akár idén megforgathatja a TD-t ha bravúr évet fut. Ha. No most meddig játszanak? Tökre érdekes.

Fetyke
Fetyke
2020-09-09 12:04

“…tehát ha nem sérül meg és a pandémia miatt sem szakad félbe a szezon…
És nem lesz tét nélküli a Tampa utolsó fordulós alapszakasz mérkőzése a csapat szempontjából. Mert ez esetben is szinte biztosan pihentethetik majd.

katonadani
Reply to  Fetyke
2020-09-09 12:58

Bradyt am nem szokták, persze most más edző, szóval lehet :)

d zoli
d zoli
Reply to  katonadani
2020-09-09 13:07

A sérülés után a játékpercet kapó csere az irányító második legnagyobb ellensége. A ballhawk db és a pass rusher csak ezek után jön :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  katonadani
2020-09-09 14:43

BB más elveket vall, mint a többiek általában. :D És azért Brady is öregszik már, jól jön neki a plusz pihenőhét. :)

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x