Connect with us

Hír

Közel a megállapodás a Saints és Kamara között, évi 14 millió körül kereshet

Adam Schefter információi szerint “extrém közel” van a megállapodáshoz Alvin Kamara és a Saints, hamarosan jöhet is a bejelentés. A szerződés potenciális részleteiről még nincsenek információk, de a tendenciák alapján évi 14 millió dollár körül mozoghat a fiatal futó éves fizetése.

Jelenleg a legjobban kereső futó Christian McCaffrey évi 16 millió dollárral, majd Zeke Elliott, Le’Veon Bell, David Johnson, Derrick Henry és Joe Mixon következik, csak ők rendelkeznek legalább évi tíz (pontosabban 12) millió dolláros szerződéssel. Ezt a szintet minden bizonnyal Kamara is megugorja, csak az a kérdés, hogy mennyivel.

A fenti játékosokkal ellentétben Kamara nem egy klasszikus workhorse futó. Soha nem volt még 200 labdacipelése egy szezonban, az 1000 yardot sem érte el soha a földön (ez nem azt jelenti, hogy ne lenne benne jó), ugyanakkor három év alatt egyszer sem volt 81-nél kevesebb elkapása (minden évben pont 81 elkapást jegyzett). Szezononként átlagosan 1492 total yardot és 12 TD-t jegyez, és mivel elkapásokban különösen hatékony, ez felviszi az értékét.

Kamara nem olyan jó a passzjátékban, mint CMC, nem is annyira terhelhető és sokoldalú, mint Elliott, Bellnél és DJ-nél viszont jelenleg egyértelműen jobb játékos. Így valahol közöttük helyezkedhet el a fizetési listán, ami évi 14 millió dollárt jelenthet a számára.

A futók általában egy 4 éves szerződést szoktak kapni, Kamarának tehát egy 4 éves, 52 millió dolláros hosszabbítás tűnik reálisnak. Az már más kérdés, hogy a Saints a liga messze legrosszabb cap helyzetében lévő csapataként hogyan tudja ezt kigazdálkodni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!