Connect with us

Hír

Van esély arra, hogy látjuk még idén Von Millert a pályán

Az első hírek arról szóltak, hogy Von Miller minden bizonnyal olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy az egész szezont ki kell hagynia. Most viszont kicsit lehet bizakodni, hogy még láthatjuk idén a pályán a Broncos pass rusherét.

Ian Rapoport arról számol be, hogy olyan ínsérülése van Millernek a bokájában, ami miatt várhatóan műteni kell, és ugyan ez általában 5-6 hónapos rehabilitációval jár, a legjobb forgatókönyv szerint 3 hónap alatt vissza lehet térni belőle. Ezt Dr. Chao (@ProFootballDoc) is megerősítette, több játékossal is volt már dolga, aki ennyi idő alatt visszatért és volt olyan, aki csak 7 meccset hagyott ki ugyanilyen sérülést követően.

Ez tehát azt jelenti, hogy van remény, a legjobb forgatókönyv szerint láthatjuk még idén a liga egyik legjobb pass rusherét a pályán irányítókat terrorizálni. A visszatérése persze azon is múlhat, hogy hogyan szerepel a Broncos a hiányában, hiszen ha nincs reális esély a rájátszásra december elején, akkor nincs értelme erőltetni Miller aktiválást. Ha viszont van esély, akkor Von akár át is lendítheti a csapatot a küszöbön.

Az ő kiesésével a harmadéves Bradley Chubbnak kell felvennie a fonalat és bombaformában visszatérnie térdszalagszakadásából. Egyelőre azonban kérdéses, hogy pályára tud-e lépni a hétfő éjjeli Titans elleni szezonnyitón. Mögötte Malik Reed és Jeremiah Attaochu van a keretben pass rusher poszton, ez már nem épp egy világverő páros.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!