Connect with us

Hír

A Bengals legjobb védői elégedetlenek a helyzetükkel

A Bengals 21-0-s előnyt adott le a hétvégén, ami minimum elszomorító, de ezen kívül is bőven akad gond Cincinnatiben: a csapat legjobb védői, Geno Atkins és Carlos Dunlap is elégedetlenek a helyzetükkel. Utóbbi még a hónap elején kürtölte világgá, hogy nem tetszik az, ahogy használják, most pedig Atkins panaszkodott a Cincinnati Enquirernek a helyzetéről.

Atkins sérülésekkel bajlódott az első hetekben, így relatíve komolyabb snapszámot (19) a Ravens elleni 5. heti találkozón kapott először. Ekkor még úgy tűnt, hogy ez csak a bemelegítés, de a Colts ellen is csak 18 snapen volt a pályán, a frissen igazolt Xavier Williams és korábbi gyakorlócsapatos Amani Bledsoe került a kezdőbe.

A hírek szerint ez nem nagyon fog változni, ugyanis Atkinsszel és Dunlappel is közölte a menedzsment, hogy az ő limitálásuk a csapat érdeke (amit speciel nem csak az érintettek, de a csapattársak se nagyon értenek a Cincinnati Enquirer szerint). Mindezek fényében nem lenne meglepő, ha a november 3-i határidő előtt elcserélné őket a Bengals.

A 31 éves Dunlap idén mindössze egy sacket jegyzett a limitált szerepkörének is köszönhetően, de az elmúlt két évben 30 meccsen 17 zsákolást gyűjtött. Egy csere esetén nagyjából 4-5 millió dollárba kerülne az új csapatának, a szerződése pedig a 2021-es szezon végéig érvényes. A 32 éves Atkins már drágább mulatság lenne, a szezon hátralévő részében 7 millió körül keresne, a szerződése pedig még az idein kívül további két évig él.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kiso
kiso
3 years ago

Egy Seattle hawksnak érhetnének 2-3.kört egyenként is, csak nincs rá zsetta.

Gergely Angyal
Gergely Angyal
3 years ago

Dunlap jöhetne a Broncosba, őt szeretem nagyon.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x