Connect with us

Hír

A Bengals legjobb védői elégedetlenek a helyzetükkel

A Bengals 21-0-s előnyt adott le a hétvégén, ami minimum elszomorító, de ezen kívül is bőven akad gond Cincinnatiben: a csapat legjobb védői, Geno Atkins és Carlos Dunlap is elégedetlenek a helyzetükkel. Utóbbi még a hónap elején kürtölte világgá, hogy nem tetszik az, ahogy használják, most pedig Atkins panaszkodott a Cincinnati Enquirernek a helyzetéről.

Atkins sérülésekkel bajlódott az első hetekben, így relatíve komolyabb snapszámot (19) a Ravens elleni 5. heti találkozón kapott először. Ekkor még úgy tűnt, hogy ez csak a bemelegítés, de a Colts ellen is csak 18 snapen volt a pályán, a frissen igazolt Xavier Williams és korábbi gyakorlócsapatos Amani Bledsoe került a kezdőbe.

A hírek szerint ez nem nagyon fog változni, ugyanis Atkinsszel és Dunlappel is közölte a menedzsment, hogy az ő limitálásuk a csapat érdeke (amit speciel nem csak az érintettek, de a csapattársak se nagyon értenek a Cincinnati Enquirer szerint). Mindezek fényében nem lenne meglepő, ha a november 3-i határidő előtt elcserélné őket a Bengals.

A 31 éves Dunlap idén mindössze egy sacket jegyzett a limitált szerepkörének is köszönhetően, de az elmúlt két évben 30 meccsen 17 zsákolást gyűjtött. Egy csere esetén nagyjából 4-5 millió dollárba kerülne az új csapatának, a szerződése pedig a 2021-es szezon végéig érvényes. A 32 éves Atkins már drágább mulatság lenne, a szezon hátralévő részében 7 millió körül keresne, a szerződése pedig még az idein kívül további két évig él.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!