Connect with us

Hír

A Bengals ráerősít Joe Burrow védelmére

A Bengals tegnap elcserélte Carlos Dunlapet Seattle-be, érte pedig egy 7. körös pick mellett a center BJ Finney-t kapta. De nem ez az egyetlen szerzeménye a Bengalsnak a támadófalába, ugyanis Ian Rapoport információi szerint a csapat várhatóan leigazolja a Billstől múlt héten kivágott guardot, Quinton Spaint, aki most épp a COVID protokollon esik át Cincinnatiben.

Spain nem egy szupersztár, de azért elég sok kezdő tapasztalattal bír és egy korrekt teljesítményt le tud hozni – várhatóan jobbat, mint a Bengals jelenlegi lehetőségei a poszton. A Billsnél kicsit átalakították a támadófalat szezon közben, a jobb szélen Daryl Williams lett kezdő, ezáltal Cody Ford bemozgott középre guard posztra, így Spainnek nem maradt hely a kezdőben, egy cseréhez képest pedig sokat keresett.

A Bengals legfőbb feladatának kell lennie, hogy vállalható falat tegyen az 1/1-es Joe Burrow elé, és a jelek szerint el is kezdtek próbálkozni. Persze szezon közben nagy csodákra nem lehet számítani, így ez inkább a holtszezon feladata lesz, de azért megpróblják elérni, hogy idén se tegyék tönkre az ellenfelek a fiatal irányítót. Ráadásul többen is sérüléssel bajlódnak a Bengals falában jelenleg, így az egyébként is pocsék OL még borzasztóbban nézhet ki most vasárnap a Titans ellen (Spain és Finney még nem léphet pályára ezen a héten a COVID protokollok miatt).

Burrow-t már 28-szor sackelték idén, ami a legtöbb az NFL-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!