Connect with us

Hír

Tom Brady október legjobbjai között

Az NFL kihirdette október legjobb játékosait: egy irányító, egy futó, egy punter, egy hibtlan rúgó, egy pass rusher és egy safety lett díjazva.

AFC

A legjobb támadó a futó Derrick Henry lett, aki 344 yardot futott, 55 yardot kapott el és öt TD-t szerzett októberben. Egyelőre abszolút megszolgálja a 10+ millió dolláros fizetését, és bár az előző körben Steelers képes volt limitálni, összességében All-Pro formában játszik.

Ha a liga legjobb pass rushereiről van szó, nem lehet kihagyni Myles Garrettet. A Browns klasszisa 14 tackle-t, hat sacket, négy negatív yardos szerelést és két kiharcolt fumble-t jegyzett októberben, jelenleg vezeti is a sack-listát kilenc egységgel.

A legjobb ST-játékos ezúttal is egy rúgó lett, de nem a “címvédő” Stephen Gostkowski, hanem az egész hónapban hibátlan Jason Sanders. A Dolphins kiválósága 11/11 mezőnygólt értékesített, illetve 7/7 extrája is jó volt, összesen 40 pontot termelt a csapatának.

NFC

Tom Brady még mindig elit. A hónapot 1157 passzolt yarddal, 13 total TD-vel és 110-es passer ratinggel hozta le – ha nem felejt el számolni, akkor akár még Russell Wilson MVP-címére is veszélyes lehet a szezon végén.

A hónap legjobb védője a liga legjobb safetyje, Budda Baker lett. A Cardinals klasszisa 31 tackle-t, két sacket, két INT-t és egy fumble-t jegyzett – elkapó, futó, tight end, irányító, neki egyre ment, mindenkit agyondominált.

Johnny Hekker a hét játékosa cím után a hónap játékosa címet is bezsebelte. Októberben 21-szer puntolt, 13-szor landolt a labda a 20 yardoson belül, volt egy 63 yardos rúgása is, illetve puntonként nettó 42,6 yardot átlagolt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!