Connect with us

Hír

A Chiefs kezdő cornerbackjét, a Jaguars két védőjét aktiválta

Visszatér a címvédőhöz Bashaud Breeland, aki négymeccses eltiltását töltötte tiltott szerek használata miatt, a Chiefs már aktiválta is a cornerbacket. Breeland tavaly 58 tackle-t, 5 leütött passzt, 3 interceptiont és két összeszedett fumble-t jegyzett. A második legtöbb snapet játszotta, ellenben a PFF-nél a legrosszabb coverage értékelést kapta a cornerbackek közt a csapatban (ligaszinten is az egyik legrosszabbat).

A számai annyira pedig nem mutatnak rosszul, hiszen rájátszással együtt a felé dobott labdáknak csak a 46,6 százalékából lett elkapás, 546 yardot és 3 TD-t kaptak el mellette, 68,6-os passer ratinget engedett. Volt viszont 13 büntetése, ami konkrétan a legtöbb volt a tavalyi szezonban a CB-k közt. Ha csak a rájátszást nézzük, akkor viszont elég jól játszott. L’Jarius Sneed törött kulcscsontja miatt elkél majd a segítsége a secondaryben.


A Jaguars is aktivált két védőt, a linebacker Quincy Williamst és a safety Jarrod Wilsont. Ők IR-ről térnek vissza, előbbinek a hasizmát kellett műteni, utóbbinak a combhajlítójával akadtak problémái. Williamst kisebb meglepetésre a harmadik körben választotta tavaly a Jaguars, nyolc meccsen kezdő is volt újoncként, de elég gyengén játszott. Wilson már ötödéves, karrierje során 19 meccsen volt kezdő a Jaguarsban és egy stabil korrekt teljesítményre képes.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!