Connect with us

Hír

Még mindig nem tudjuk, melyik irányítók kezdenek a Broncos@Patriots összecsapáson

Holnapra halasztották a Broncos@Patriots összecsapást, azonban még vasárnap reggel sem tudjuk, kik fognak kezdeni irányító poszton a két csapatnál. Drew Lock még sérüléssel bajlódik, de limitáltan már tudott edzeni egész héten és kérdőjeles az állapota a találkozóra, míg a túloldalon Cam Newton egyelőre a COVID-IR listán van, de állítólag tünetmentes, így két negatív teszttel már visszatérhetne holnap. Belichick természetesen nem akart elárulni semmit az állapotáról.

Ugyan egyelőre semmi biztosat nem tudunk, Benjamin Allbright információi szerint várhatóan Brett Rypien kezd majd a Broncosban, Jason La Canfora pedig arról számolt be, hogy várhatóan Jarrett Stidham kezd majd a Patriotsban, de egyelőre nem zárható ki, hogy az eredeti kezdők lépnek majd pályára.

További sérülésjelentés a két hétfő esti rangadóhoz:

Broncos @ Patriots

  • A Broncosnál nem játszik Noah Fant (TE), KJ Hamler (WR), Jeremiah Attaochu (Edge) és LeVante Bellamy (RB), illetve Lock mellett kérdőjeles Mike Purcell (DT) és Joe Jones (LB) játéka.
  • A Patriotsnál Newton mellett Stephon Gilmore állapotát sem tudjuk, illetve négyen kérdőjelesek: Adam Butler (DT), Julian Edelman (WR), Shaq Mason (OG), Isaiah Wynn (OT) és Devin McCourty (S).

Chargers @ Saints

  • A Chargersnél nem játszik Tyrod Taylor (QB), Trai Turner (G) és Bryan Bulaga (OT) sem, illetve kérdőjeles Joey Bosa (Edge) és Mike Williams (WR) is.
  • A Saintsnél nem játszik Janoris Jenkins (CB), Deonte Harris (WR) és Justin Hardee (S), illetve kérdőjeles Sheldon Rankins (DT), Andrus Peat (G), Jared Cook (TE), Marcus Davenport (Edge), Marshon Lattimore (CB) és Michael Thomas (WR) is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!