Connect with us

Hír

A Falcons nem köteleződik el Matt Ryan mellett

A Falconsnak új főedzője és új general managere lesz jövőre, ez már teljesen biztos. De vajon új irányítója is lesz a franchise-nak? Nos, Arthur Blank tulajdonos nem köteleződött el a 35 éves Matt Ryan mellett.

“Szeretem Mattet, ahogy szeretem Dan Quinnt és Thomast Dimitroffot is. Matt vezére volt eddig is a csapatunknak, egy kiváló irányító. Az egyik legjobb irányító az elmúlt 13 évben. Úgyhogy remélem, hogy továbbra is a terveink közt fog szerepelni, de ezt a döntést nem én fogom meghozni.”

– mondta Blank egy újságírói kérdésre a tegnapi sajtótájékoztatóján.

A döntést az edzői stáb és a general manager fogják meghozni, akiket majd a szezon után lehet kinevezni, szóval egyelőre nem tudni, mi lesz Ryan sorsa hosszú távon Atlantában. Persze Blank dönt majd az új GM-ről, tehát akár annak megfelelően is kiválaszthatja Dimitroff utódját, hogy a jelöltek közül ki mit tervez az irányítóval.

Az biztos, hogy jövőre még nem lehet kivágni vagy elcserélni Ryant, ugyanis még utóbbi esetben is $44,4 millió halott pénz keletkezne utána és egy centet sem spórolna a csapat. Ellenben 2022-ben már meg lehet lépni a váltást, akkor egy cserével $15,1 milliót lehetne spórolni $26,5 millió halott pénz benyelése mellett. Ez pedig akár egy új irányító draftolását is jelentheti idén, akinek így lenne ideje padozni egy évet Ryan mögött. A Falcons jelenleg 0-5-tel áll és az 1/2-es pick birtokosa lenne, ha most lefújnák a szezont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!