Connect with us

Hír

A Falcons nem köteleződik el Matt Ryan mellett

A Falconsnak új főedzője és új general managere lesz jövőre, ez már teljesen biztos. De vajon új irányítója is lesz a franchise-nak? Nos, Arthur Blank tulajdonos nem köteleződött el a 35 éves Matt Ryan mellett.

“Szeretem Mattet, ahogy szeretem Dan Quinnt és Thomast Dimitroffot is. Matt vezére volt eddig is a csapatunknak, egy kiváló irányító. Az egyik legjobb irányító az elmúlt 13 évben. Úgyhogy remélem, hogy továbbra is a terveink közt fog szerepelni, de ezt a döntést nem én fogom meghozni.”

– mondta Blank egy újságírói kérdésre a tegnapi sajtótájékoztatóján.

A döntést az edzői stáb és a general manager fogják meghozni, akiket majd a szezon után lehet kinevezni, szóval egyelőre nem tudni, mi lesz Ryan sorsa hosszú távon Atlantában. Persze Blank dönt majd az új GM-ről, tehát akár annak megfelelően is kiválaszthatja Dimitroff utódját, hogy a jelöltek közül ki mit tervez az irányítóval.

Az biztos, hogy jövőre még nem lehet kivágni vagy elcserélni Ryant, ugyanis még utóbbi esetben is $44,4 millió halott pénz keletkezne utána és egy centet sem spórolna a csapat. Ellenben 2022-ben már meg lehet lépni a váltást, akkor egy cserével $15,1 milliót lehetne spórolni $26,5 millió halott pénz benyelése mellett. Ez pedig akár egy új irányító draftolását is jelentheti idén, akinek így lenne ideje padozni egy évet Ryan mögött. A Falcons jelenleg 0-5-tel áll és az 1/2-es pick birtokosa lenne, ha most lefújnák a szezont.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ducksfan
ducksfan
2020-10-13 08:10

én bírom Ryan-t, de ha a Falconsnak lesz lehetősége top QB tehetséget húzni, meg kell lépni. Ki tudja, mikor jutnak ismét magas draftcetlihez. És bár 3-5 jó év még benne lehet, egy új QB-ban meg 15.

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  ducksfan
2020-10-13 12:40

Jó játékos de szerintem is mindenki jobban járna, ha elcserélnék. Lehet az utolsó láncszem egy PO contender csapatban, még az érte kapott pickekért erősödhet a Falcons, ő meg kaphat még valahol esélyt és nem kell kivárnia az újjáépítést. Ő sem lesz fiatalabb.

LG
LG
Reply to  atis123Juve
2020-10-13 21:45

Mondjuk egy Coltsban? Az a baj, h nekik most kéne új QB, de ha Ryan nem mozdítható, akkor mindegy.

ahanem
ahanem
2020-10-13 13:25

az teljesen mindegy, hogy Blank szeretné-e. Dimitroff már megtette helyette az elkövetkezendő 2 évre. 26,5 millió halott pénz még mindig rekord lenne ha jól rémlik, a bevételnek a covid keresztbe tett, és Ryan legalább játszik. Inkább Julioról kéne így beszélni, aki a posztjához képest gigantikus összegű halott pénzt hagyna maga után.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2020-10-13 22:41

Így kell elherdálni egy irányító legjobb éveit.Giants 2.0

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x