Connect with us

Hír

A Falcons nem tart nagykiárusítást, de azért cserék elképzelhetőek

A Falcons nagy változásokon megy át, a 0-5-ös kezdés után kirúgták nem csak a főedző Dan Quinnt, hanem a general manager Thomas Dimitroffot is, így teljesen új fejezet nyílik a franchise történetében. A GM feladatait az elnök és CEO Rich McKay vette át ideiglenesen, és arról beszélt tegnap, hogy nem fognak kiárusítást tartani, de persze ha jön valami jó ajánlat a trade határidő előtt, akkor nemet sem fognak feltétlen mondani.

“Ha valaki megkeresne egy cserével és a részünkről is logikus lenne, a játékosnak is az érdekében állna, akkor azt megfontolnánk. De nincs arról szó, hogy előre meg akarnánk határozni a következő edző és general manager keretét. Majd ők értékelik a rostert és ők döntenek a továbbiakról.”

– mondta McKay, via PFT.

Erre viszont majd csak januárban kerül sor, most pedig még lesz lehetőség alakítani a kereten. Tavaly is cserélt egyet a Falcons, akkor Mo Sanu távozott egy második körös pickért, ez pedig nagyon jó trade-nek bizonyult atlantai oldalról. Ha most is jönne egy hasonló ajánlat, nehéz elhinni, hogy ne mondana igent a csapat. Persze nem is lehet kiállni mindenki elé azzal, hogy kiárusítást tartanak, lehet rabolni nyugodtan, hiszen akkor minden alkupozíció elveszne. Szóval ne lepődjünk meg, ha a Falcons esetleg elad egy-két játékost draftcetlikért cserébe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!