Connect with us

Hír

A Falcons nem tart nagykiárusítást, de azért cserék elképzelhetőek

A Falcons nagy változásokon megy át, a 0-5-ös kezdés után kirúgták nem csak a főedző Dan Quinnt, hanem a general manager Thomas Dimitroffot is, így teljesen új fejezet nyílik a franchise történetében. A GM feladatait az elnök és CEO Rich McKay vette át ideiglenesen, és arról beszélt tegnap, hogy nem fognak kiárusítást tartani, de persze ha jön valami jó ajánlat a trade határidő előtt, akkor nemet sem fognak feltétlen mondani.

“Ha valaki megkeresne egy cserével és a részünkről is logikus lenne, a játékosnak is az érdekében állna, akkor azt megfontolnánk. De nincs arról szó, hogy előre meg akarnánk határozni a következő edző és general manager keretét. Majd ők értékelik a rostert és ők döntenek a továbbiakról.”

– mondta McKay, via PFT.

Erre viszont majd csak januárban kerül sor, most pedig még lesz lehetőség alakítani a kereten. Tavaly is cserélt egyet a Falcons, akkor Mo Sanu távozott egy második körös pickért, ez pedig nagyon jó trade-nek bizonyult atlantai oldalról. Ha most is jönne egy hasonló ajánlat, nehéz elhinni, hogy ne mondana igent a csapat. Persze nem is lehet kiállni mindenki elé azzal, hogy kiárusítást tartanak, lehet rabolni nyugodtan, hiszen akkor minden alkupozíció elveszne. Szóval ne lepődjünk meg, ha a Falcons esetleg elad egy-két játékost draftcetlikért cserébe.

24 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
2020-10-13 09:01

Rákérdezhetek? Julio Jones egy contender csapatba? Már 31 éves, nincs jó szezonja és gyűrűje sem és az utóda is meg van Ridley személyében, szóval lenne értelme megfelelő árért (egy 1. vagy 2. kör + valami resztli?)

ThySoul
ThySoul
Reply to  Vicgeordie
2020-10-13 09:25

Hova gondoltad? Gyorsan megnéztem az első 10-10 csapatot konferenciánként, és nekem a Pats meg a Ravens ugrott be így hirtelen hogy oda esetleg nem lenne rossz, de azért annyira nem vagyok tisztában minden csapat wr állományával.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  ThySoul
2020-10-13 09:45

Green Bayben folyamatosan kevés a minőségi elkapó, az elmúlt meccsen is futók, meg TE-k kapták el a legtöbb yardot, legutóbb is Adams sérült volt, Lazard-t most műtötték, Waldez-Scatling hektikus, más mintha nem is lenne. Egy Adams-Jones páros nagyon durva lenne, és a csapatvezetés jóvá is tenné a draftot.

De mennem kell kezet mosni, mert már a bilibe lógott…

ThySoul
ThySoul
Reply to  Krisztian Fekete
2020-10-13 10:30

A Packers adta magát, de a Cap miatt nem is terveztem veletek :D
Szép dolog ha két WR1 van a rosteren, csak anyagilag nem lehet bírni

ahanem
ahanem
Reply to  ThySoul
2020-10-13 17:01

“Szép dolog ha két WR1 van a rosteren, csak anyagilag nem lehet bírni”

: DDDDDDDDD

Csabesz20
Csabesz20
Reply to  ThySoul
2020-10-13 10:20

A Pats-nek idén is és jövőre is befér, még úgy is, hogy jövőre kell irányítóra is költeni. A Ravens-nek is beférhet, pláne ha okosan hosszabbítanak LJ-vel.

ThySoul
ThySoul
Reply to  Csabesz20
2020-10-13 10:30

Nálam ez a kettő maradt, a Packers volt meg a fejemben, de azt dobtam is gyorsan a cap miatt.
LJ nem tudom mekkora szerződést kap, jövőre már lehet elétolnak egyet, de azért látszik nála hogy vannak dolgok amikbe limitálva van. Szerintem nem kap rekordszerződést (aztán ki tudja). A Patsnél meg ugye nem tudjuk hogy Newton lesz e a választott QB, vagy draftolnak valakit, vagy beszereznek egy felsült fiatalt (Darnold esetleg, kár hogy csoportriválisok)

Csabesz20
Csabesz20
Reply to  ThySoul
2020-10-13 12:22

Hát annyira elöl nem végez a Pats, hogy day 1 irányítót draftoljanak, így vagy körülnéznek a piacon vagy hosszabbítanak Newtonnal, ami szerintem nem is lenne rossz opció abból, amit eddig láttunk belőle. Bőven több van benne, mint egy Darnoldban.

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  ThySoul
2020-10-13 10:30

Még a Raiders olyan, aki imádja a veteránokat.
És akár fit is lehet a csapatba.

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  ThySoul
2020-10-13 16:46

Steleers?

ahanem
ahanem
Reply to  Kopi3.14
2020-10-13 17:00

Claypool, Juju ,Diontae Jonhson ,James Washington

hova? :D

a Steelersnek top5 wr állománya van liga szinten

vabu
vabu
Reply to  Vicgeordie
2020-10-13 12:22

Jeffreyvel csere +némi apróért Philadelphiába, amúgyis új csapat épül a szezon után. Goodwin, DJ, JJAW és szerintem Ertz is távozik, Jones mellé meg jöhetnek a fiatalok.

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  vabu
2020-10-13 16:23

igy sincs semmi pénze a csapatnak.
Nem lesz itt új csapat épités, hanem újraépités kell

ahanem
ahanem
Reply to  Vicgeordie
2020-10-13 16:56

persze mehet, nekünk 30 millió halott pénz, másnak meg egy sérült elkapó, aki lehet nem is játszik már többé

Fetyke
Fetyke
Reply to  Vicgeordie
2020-10-14 03:15

Minimum két első kör. Sok…

Fetyke
Fetyke
2020-10-14 03:16

Érdekes olvasni a Packers szurkolók hozzászólásait. Csak abból kiindulva azt gondolhatná az egyszeri Viking, hogy ők állnak 1-4-el és nem mi. :D Észrevételeim:
1.) A Packers legnagyobb erőssége (ARod mellett természetesen), hogy nem csak a sztárokra épül, Adamsen kívül (na meg Jones természetesen) nincsenek sztár skill playerek a csapatban. Viszont azon játékosok akik vannak, mindig megteszik amit kell. Nem többet, de ez is pont elég. Ráadásul MLF rendszerének épp ez a fajta (minden héten más lép elő) kiszámíthatatlanság az erőssége.
2.) 2 WR1 (ráadásul ilyen elit WR1) egy csapatban nagyon jól hangzik. Elsőre. Papíron. De valójában közel sem biztos. Könnyen felboríthatja a csapatnál meglévő egyensúlyt és lerombolhatja a jó öltözői hangulatot. Mert ugye két dudás egy csárdában…
3.) Ne komolytalankodjunk. Egy ilyen csere nagyon sokba fájna. Mindenkinek, de a várható drafthely miatt a Packersnek különösen. Diggs egy első kör közepébe került a Billsnek. Ez alapján Julioért minimum 2 első kört és még némi aprót kellene adni. Ennyire nincs szüksége elkapóra a Green Baynek.

Delfi
Delfi
Reply to  Fetyke
2020-10-14 21:51

Én nem igazán ezt látom. Ha igazad lenne, akkor nekünk lenne 6 gyűrűnk és nem a Patsnek. :)
Az egész elméleted ott dől meg, hogy ha ARodnak rossz kedve van, akkor biztos a vereség, mert a középszerű játékosok a félhülye futómániás MLF mellett nem érnek semmit. Nézd meg a meccseket, van 200 futás, meg az a féltucat rendes játék, amikor ARod feldobja és lesz is belőle valami.
Mellesleg annál unalmasabb szar nincs meccsnézés közben, mint azt bámulni, hogy futás, 4 yard, futás négy yard, futás négy yard, még mindig van 80 perc hátra? Hol egy Barátok közt, inkább csatornát váltok.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Delfi
2020-10-15 00:22

Nem teljesen értem, hogy jön ide a Pats, de én pont azt láttam eddig náluk, hogy akkor nyertek bajnokságot, amikor csapatként működtek. Amikor viszont tényleg nagyon jó játékosokból állt a keret, hiába voltak nagyon jók (sőt voltak a liga valaha volt legjobb csapata is), nem értek fel a csúcsra.
És azt meg végképp nem értem, hogy az általad felsorolt problémákon hogy tudna segíteni Julio. Ha mondjuk Rodgersnek rossz napja van vagy bedurcizik, akkor Jonesal is ugyanúgy kikapnátok, mint nélküle. Ezért kár elpazarolni egy rakat értékes választási jogot a következő évek draftjairól.

Delfi
Delfi
Reply to  Fetyke
2020-10-15 18:42

Úgy, hogy ha működne amit leírtál és egy középszerű csapat a jó, akkor nem a sztárjátékosokkal teletűzdelt Pats nyert volna 6 gyűrűt, hanem a GB.

Az egy másik kérdés, hogy a 3 darabra tört Julio mit tudna hozzátenni a játékhoz, de azért az látszik, hogy minden edzői erőfeszítés ellenére az elkapókkal lehet meccset nyerni, nem a futással.

Amikor már három futós felállással mentünk, komolyan felsírtam, pedig szeretem AJones játékát, csak nem 90 percen át.

A draftcetliket meg fel is lehetne gyújtani, ha ilyen játékosokat húznak belőle, mint az idei. Az a kétszázszoros áron beszerzett Love arra sem jó, hogy kispadra kerüljön, ha néha látod, akkor épp a kakasüllőn nézi a meccset.

Amúgy a Vikings inkább peches idén, és az 1-4 nem mutatja a csapat valódi erejét. A Seahawks elleni meccs inkább a tiétek volt, csak valahogy nem tudtátok pontokra váltani a játékokat.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x