Connect with us

Hír

A Jets eldöntötte, kivágja Le’Veon Bellt!

A Jets megpróbálta elcserélni Le’Veon Bellt, azonban mivel nem érkezett semmilyen ajánlat, így a csapat úgy döntött, hogy kivágja a futót – áll a csapat kiadott közleményében. Mivel a kivágás nem lesz hivatalos magyar idő szerint ma estig, így még befuthat egy trade ajánlat egy kondícionális hetedik körös pickért mondjuk, de nehéz elképzelni, hogy valaki át akarná venni a futó szerződését.

A Jets mindössze másfél éve igazolta le 4 évre $52,5 millióért a running backet. Azóta új general manager lett a franchise-nál és kiderült, hogy Adam Gase sem akarta Bellt a csapatába, főleg ilyen szerződéssel. Így elég sokszor került összetűzésbe főedzőjével, láthatóan rossz volt a kapcsolat köztük. Ráadásul Bell a pályán sem brillírozott: 17 meccsen 264 futásból 863 yardot ért el (3,2-es átlag), egyszer sem hozott 100 yardos meccset, egy darab 20+ yardos futása sem volt, mindössze 4 TD-t jegyzett. Ezért pedig kapott $27 milliót a New York-i franchise-tól.

Idén még $6 millió garantált fizetése van, a jövő évi $8 milliós alapfizetése pedig sérülés esetére lett volna garantált, ez utóbbit így megússza a Jets. Ha minden igaz offset language van a szerződésében, tehát jó eséllyel veteránminimumért fog aláírni valakihez, hacsak nem ad neki egy csapat a maradék $6 milliójánál nagyobb fizetést (nem fog) – ezt az 6 milliót így is, úgy is megkeresi, új munkáltatója csak a Jets pénzügyi kötelességeit csökkentené, Bell nem kap több pénzt idén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!