Connect with us

Hír

A Jets eldöntötte, kivágja Le’Veon Bellt!

A Jets megpróbálta elcserélni Le’Veon Bellt, azonban mivel nem érkezett semmilyen ajánlat, így a csapat úgy döntött, hogy kivágja a futót – áll a csapat kiadott közleményében. Mivel a kivágás nem lesz hivatalos magyar idő szerint ma estig, így még befuthat egy trade ajánlat egy kondícionális hetedik körös pickért mondjuk, de nehéz elképzelni, hogy valaki át akarná venni a futó szerződését.

A Jets mindössze másfél éve igazolta le 4 évre $52,5 millióért a running backet. Azóta új general manager lett a franchise-nál és kiderült, hogy Adam Gase sem akarta Bellt a csapatába, főleg ilyen szerződéssel. Így elég sokszor került összetűzésbe főedzőjével, láthatóan rossz volt a kapcsolat köztük. Ráadásul Bell a pályán sem brillírozott: 17 meccsen 264 futásból 863 yardot ért el (3,2-es átlag), egyszer sem hozott 100 yardos meccset, egy darab 20+ yardos futása sem volt, mindössze 4 TD-t jegyzett. Ezért pedig kapott $27 milliót a New York-i franchise-tól.

Idén még $6 millió garantált fizetése van, a jövő évi $8 milliós alapfizetése pedig sérülés esetére lett volna garantált, ez utóbbit így megússza a Jets. Ha minden igaz offset language van a szerződésében, tehát jó eséllyel veteránminimumért fog aláírni valakihez, hacsak nem ad neki egy csapat a maradék $6 milliójánál nagyobb fizetést (nem fog) – ezt az 6 milliót így is, úgy is megkeresi, új munkáltatója csak a Jets pénzügyi kötelességeit csökkentené, Bell nem kap több pénzt idén.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
3 years ago

Nem akarok bezzegezni, de a végén itt is kiderül, hogy a Steelers nem csinált rossz boltot amikor nem adta meg neki a kért összeget? Mindezt függetlenül attól, hogy Bell mennyire remek játékos, szeretem, és nem akarok neki rosszat.
2. Beindult a Bucs pletyka közben. Szerintetek esély?

Márton Farkas
Márton Farkas
Reply to  Kopi3.14
3 years ago

Azt nagyon adnam. Elkapokent is jo bell, tamadosor meg utosebb lenne

Tizenkettes
Tizenkettes
Reply to  Márton Farkas
3 years ago

Kiesett egy TE, jöjjön egy futó, aki tud elkapni. Nincs sok ideje a Tampának. Most vagy soha.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x