Connect with us

Hír

A Patriots két kezdőt, a Jaguars 12 PS-játékost tett Covid-IR-re

Csak nem akar összejönni a Patriots-Broncos találkozó és a Jaguars-Lions meccs is kérdéses a legújabb Covid-para miatt, de egyelőre minden marad a tervek szerint az NFL tájékoztatása szerint.

A Patriots Covid-IR-re tette Sony Michelt és Shaq Masont, illetve a kiegészítőember Derek Riverst is. Előbbinek pozitív volt a tesztje, utóbbi két játékos csak kapcsolatban volt fertőzött személlyel, így minimum öt nap karantén vár rájuk. A New England-i csapatnál ezzel együtt már négyen kerültek Covid-IR-re az elmúlt két napban.

A Jaguarsnál kvázi a teljes gyakorlócsapat covidos lett, a 16 főből 12-en. Ugyanakkor bizakodásra ad okot, hogy a PS-játékosok a megbeszéléseken el vannak szeparálva és nem nagyon érintkeznek a csapat tagjaival, és mivel az 53-as rosterről senki tesztje nem lett egyelőre pozitív, így a szervezők optimisták a Lions-Jaguars mérkőzéssel kapcsolatban.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2020-10-18 08:42

Amúgy lehetne valami ésszerű korlát ezekre a tili-tologatásokra. Ez a “jaj még a meccs előtt 10 órával se lehet tudni mi a franc lesz az este” dolog szerintem nevetséges. A Bills menetrendje így nézett ki:
A: vasárnap Titans, csütörtök Chiefs
B: nem tudjuk mi lesz a Titansel, lehet toljuk hétfő-keddre, a chiefst is toljuk
C: ha nem bír kiállni a Titans bukják a meccset, de csütörtökön lesz a Chiefs
D: kedden Titans mégiscsak, vasárnap Chiefs, de ha nem lesz Titans ellen meccs akkor csütörtökön lesz a Chiefs meccs
E: legyen inkább hétfőn a Chiefs meccs, jó? :D
Lehetne valami egységes mostmár, hogyha x idővel a meccs előtt képlékeny a dolog, tolják a meccset, vagy feladja a covidos fél, vagy mit tudom én

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x