Connect with us

Hír

A személyi edzője szerint Danielle Hunternek ki kellene ülnie a szezont

Egyelőre nem sokat tudni Danielle Hunter nyaksérülésével kapcsolatban, még azt nem közölte a Vikings, hogy nagyjából mikorra várható vissza az IR-en lévő pass rusher. Ha hihetünk a játékos személyi edzőjének, akkor idén már nem látjuk Huntert a pályán.

“Azt tanácsoltam neki, hogy ne erőltesse a dolgot, hadd jöjjön rendbe magától a sérülése. Még fiatal, előtte áll az egész karrierje. Az a véleményem, hogy jobban tenné, ha kiülné a szezont”

– mondta a tréner a St. Paul Pioneer Pressnek.

Az ESPN információi szerint nyaki porckorongsérve van a pass rushernek és várhatóan legalább 6-8 hetet ki kell hagynia (aminek ugyebár a fele már letelt). A Vikingsnál továbbra is optimisták, hogy Hunter visszatérhet még idén a pályára, bár sok múlhat azon, hogy lesz-e egyáltalán értelme visszahozni. A Vikings jelenleg 1-3-as és ha a 6-8. hét után nem lesz reális esély a rájátszásra, akkor Hunternek tényleg ki kellene ülnie a szezont.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
3 years ago

“A Vikings jelenleg 1-3-as és ha a 6-8. hét után nem lesz reális esély a rájátszásra…”
Az eddig mutatott játék alapján erre már most sincs esély. A következő 4 hétben megy a csapat Seattlebe és Green Baybe. Bjeela szinten elvakult szurkolónak kell annak lenni, aki ebből rájátszást vizionál.

merlin
merlin
Reply to  Fetyke
3 years ago

Meglesz az! ;-)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x